Işık Tılsımında Kasılamıyoruz Ankete Katılın Lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -slayer- tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Işık Tılsımına birde tp şartı konulsun 200 milyon tp üstü ışıga giremesin

1. Evet,bence mantıklı

44,7%
  2. Hayır,çok gereksiz

55,3%
  1. -slayer-

-slayer- User

bildiğiniz üzere ısık tılsımı tek bir filo da oluyor bu da kasılmamıza bir engel oluyor birde ısık tılsımında çok güçlü gemiler oluyor leveli 15 olup tp si milyar olanlar var bence bu ısıktılsımına tp sınırı getirilmelidir

2. BAYDEMİR

BAYDEMİR User

tp deil ama lvl sınırı dusurulmeli 10 dan asarı yada 5 lvl altı.

3. -slayer-

-slayer- User

level sınırı hep sıkıntı oluyor 0 dan baslıyan bir paralı oyuncu 10 levelde bırakır levelinie yine aynı tablo olusur

4. ~KaTSui~

~KaTSui~ User

bu düşünce uygulamaya geçerse 20 lwl gemi sayısı artar ve oyun daha zevkli hale gelir

5. özkantr

özkantr User

bu dedıgınız olmaz. ana gemıyı yenı başlayan hangı oyuncu kesebilecek???? zarar uğruna. 1-10 lwl arası ıcın yenı bır harıta olusturulabılınır. ana gemısı olmayan( cunku zayıf gemıler bunu keseerse kaaer edemez) tılsım harıtası.

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

tecrübe puanı şartı getirilsinde admiral topları olan bir kişi milyonlarca tecrübe puanını bir kaç ayda alabilir o zaman sistem napacak

7. Bence böyle bir saçmalık olmaz diye düşünüyorum.Olursada 15 level gemileri 10 levele çekmeleri gerekicek bu da imkansız

8. MAĞRUR

MAĞRUR User

bence haklı arkadaş... etkinlikleri yaparken tasarımları ve npc leri 5-16 lvl olarak ayırıyorsunuz... 5 lvl e kadar olan yada 15 lvl e kadar olan hiç yüksek olanı alamıyor... neden tılsım haritalarıda olmasın... nasıl paslanmaz çelik güverteye tp farkı konulduysa haritalara da konabilir bence... belirlenen tp barajını geçitiginde artık o haritaya girilmesin ve lvl atlamak zorunda kalacak mecburen...

Son düzenlenen: 4 May 2014
  9. -slayer-

-slayer- User

sayın beyler beyi zayıf oyuncuların gelişmesi için değil mi ışık tılsımı peki şuan ışık tılsımında kasılan gemilere bakarsanız benim ne demek istediğimi anlarsanız 200 milyon yerine 500 milyon da olabilir bu sisteme bağlı olabilir

10. tp sınırı diyorsunda düşünmediğin birşey var full amiral topu ile 1 aya kalmadan 200 milyon tp yaparsın bu 1
    2. si ise sen ayriyetten 1 kere virgo(başak) haritasına 1 kere girsen o tp yi 1 günde yaparsın ondan sonra seviyene bakmadan çıkarılırsın bunları düşün
    ayrıca ışıkta ana gemi çıktıktan sonra sunburts çıkarılmıyor 30 m dp si var kim kesecek :)

11. kagan777

kagan777 User

Bence 1-6 level arası için yeni bir tılsım oluşturulmalı

12. xzcczx

xzcczx User

kardeşim hoş diyorsunda full amiralaı yapması kolay mı 3 milyon inci gidiyor yaklasık olayları kendi geminiz açından düşünmeyin şartlar sistem tarafından ayarlanabilir tekrar ben sadece sıralamada ilk 100 de olan gemileri ısık tılsımında takılmalarından şikayetçiyim konuyu acarkende onu vurguladım tp sınırıdı değil tp sınırı sadece öneri ben -slayer-

13. Hacivat16

Hacivat16 User

bencede ışık tılsımına sınırlama getirilmesi gerek

14. sen bu düşüncede kal kardeşim onun yerine bir harita daha çıksada 1-5 lvl arası olsa olmazmı etkinliklerde dikkat edersen seviye sınırlaması oluyo 20-16 lv 15-6 lv 5-1 lv diye 1 harita daha gelse sizlerde rahat edersiniz benim gemim full değil tp si 450 m toplarım full kalelerim yok diğerlerinden az inci kasıyorum ama şikayetci değilim sunburst tan 1 inci alsam dahi o benim gözümde kardır bu yöndende düşün

15. 20 lwl olun kasılamıyosanız :)

16. Siz hasılamıyosanız behemt hiç kasılamıyo günde 30 ana gemi kesiyonuz biz 5 aldıgımız inci 5.6 bn inci cvarında kesap et bakıyım bndede var ışık gemisi 3 ay gemi benim bhmt gemimin seviyesine geldi ?

17. 200 milyon değilde ''1.000.000.000 '' olursa çok uygun bence çünkü bu tp ye gelen oyuncu zaten gemisi çok güçlü , içindeki mazeme azına kadar dolar :)

18. Çok gereksiz ve saçma bir yenilik olur..

кαƒкαѕкαятαLι bunu beğendi.
  19. O haritada kimse kimseye saldıramasın daha kısa net çözüm neden TP falan uğraşıyorsunuz ki :) Ve kasılamamak doğru. Kimi kişiler insaflı hoş geçiyor yanından düşman olsa da dokunmuyor, ama bazıları var ki resmen seni arıyor. Batınca haritadan atması da cabası.

XanTier bunu beğendi.
  20. tp olmaz ama lvl sınırı getirilmeli.