Işık Tılsımı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve DarkBulue1997.2 tarafından 28 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NE DÜŞÜNÜYORSUN ?

1. Dediklerine katılıyorum,

2. Dediklerine katılmıyorum.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. yeni başlayan insanlar için daha kolay, oyunu sevmesi, bağlanması adına ışık haritasındaki sistemlerin ödülleri artırılmalı, ana gemi 200 sistemde değil de 100 sistemde olmalı diğer özel haritalar gibi, ve inci miktarı yine diğer haritalar gibi doğru orantıda arttırılmalı, eskisi gibi kaldığı sürece oyuna yeni giren insanlar olmayacak, hep eski insanlar devam edicek ve her geçen gün insanlar bırakmaya devam edicekleri için, oyun kendi sonunu getiriyor. Devam edebilmesi için yeni girişlerin olması gerekiyor ama siz bunun önüne geçtiğiniz için malesef oyuncu sayısı gözle görülür şekilde azaldı. Saygılarımla.

-onur824- bunu beğendi.
  2. -onur824-

-onur824- User

100 sistem yerine verdiği ödüller artırılabilir. yeni başlayan oyuncu zaten yok, ama olmasını istiyorsak ödüllerin artması lazım. 100k inci veriyor eskiden bile 150 veriyordu. 200-300 arası vermesi lazım. ufak sistemlerin de ödüllerinin artması lazım. mesela ışık oyuncularına günde 1 görev bitirerek 1 saat ışık tılsımı koruması (batırılamama) gibi bir şey de getirilebilir. dahası açık artırma marketinde düzenlemeler yapılmalı, vipliğe ve indirimli avantaj paketine taç indirimi de eklenmeli vb. bir sürü şey var yani :)

DarkBulue1997.2 bunu beğendi.
  3. keskin kılıçlar var hem taç alımını fazlalaştırıyor hemde tac ile malzeme alırken indirim sağlıyor

мєкαη*71[Ŧ¥Ŧ]]] bunu beğendi.
  4. Işık ve behemotha el atılması gerçekten güzel olur 15 25 level gemiler için tercih edilebilir bir kasılma yeriydi eskiden

-onur824- bunu beğendi.
  5. XC90Class

XC90Class User

bugün behemotha girdim gemimin özelliklerini yazıyorum
    428 top yeri
    havaiyle 135.000 düz 155.000 kritik vuruyor (ortalama 145.000 hasar)
    leveithanın canı 750.000, verdiği inci 800-1000 arası
    750.000 / 145.000 = 5.17 ==> yani 1 tane leveithanı otalama 6 vuruşta kesebiliyorum.
    6 vuruş * 428 top yeri = 2568 adet gülle ile 1 leveithanı kesebiliyorum = 1000 inci ödül aldım.
    VIP %5 indirim sağlıyor 100 adet havai 48 inci
    1 leveithan kesmem için 2568 adet havaiye ihtiyacım var ==> 2568 / 100 = 25.68 * 48 = 1232 inci
    232 inci zarar.
    BEHEMOTH=ZARAR

6. Trabzonluu

Trabzonluu User

90 günlük pazar indirimi 30 tl yani 3 aylık indirim alırsan 48 inciden alırsın eğerki premiumun varsa daha uyguna alırsın ve çok çok kar yaparsın. Bu arada behemothun tek kar noktası ana gemidir.

7. baba34_foo

baba34_foo User

Full indirim 28 inciden alırsan da 250 inci kâr edersin bu oranda. Ama behemoth için asıl sıkıntı incisi değil. Sistem azlığı. 5 dkde bir yeni 25 npc spawn oluyor. 200 npc için 40 dk geçmesi gerekiyor. Behemoth'un hatta aynısı Işık içinde geçerli, 26 levele kadar kullanışlı olabilmesi için haritaya 50-100 npc spawn olması, npclerin otomatik ateş etmemesi ve ufak çaplı da olsa yan ödüller eklenmesi gerekiyor (taç-yulong). Aksi halde 13-14-15'te ki draker sistemi 2 tılsımdan da çok daha avantajlı olmaya devam eder.

Youtube=raynx61 bunu beğendi.
  8. Bunlar istiyorki oyuna kimse katılmasın, eskiler oyundan sıkılana, parası bitene kadar bu oyunda kalsın, kısaca vurgun peşindeler. Diğer türlü oyuna yeni giriş olmazsa bir süre sonra kapanır, Her şey para olmuş. Bir sürü oyun var parasız fps, insanlar neden bunu oynamaya devam etsinki ? para yatırmadan çokta güzel keyif alınıyor. Oyunun tadı tuzu kalmadı artık.

Youtube=raynx61 bunu beğendi.
  9. bende senınkıne elmas bır onerı bulundurdum ama umursayacaklarını sanmıyorum ne soylesek ıletıyorlar ama bır cozume varılmıs bır sey yok ortada

10. Işıkta en güzeli npc az şuan npc sayısının çoğalması daha seri kasılması yönünden iyi olur