ışık tılsımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 5 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ışık tılsımında npc oyuna nasıl atılmalı?

1. dakikada 25 tane

73,3%
  2. dakikada 20 tane

33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. özkantr

özkantr User

oyunda nnpc aramaktan bıkıyoruz.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bende giriyorum çok düzenli çıkmaktadır

3. özkantr

özkantr User

beylerbeyi tr1 oyuncusumusnuz bılmıyorum ama su an npc bulamıyorum. bu fıkır güzel yetkılılere ıletırsenız güzel olur. oyuncular yoğunken en azından 6 dk da bır amaterasu çıkacak. sızce bu daha ıyı degıl mı?

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

altı dakika sürmezse en fazla 10 dakika sürüyor ama iletiriz.

5. özkantr

özkantr User

cok teşekkür ediyorum beylerbeyi admin. bişi daha soracam. siz maaşla çalışan bir görevlimisiniz? iş arkadaşı olabiliriz?

6. aynen bende çalışmak isterim :D:D

7. keşke behemonttaki npc lerden kolay kesilsede bizde npc arayışına düşsek 1 tane kestiğimiz yerde yanımıza 2-3 tane geliyo dp vp dayanmıyor şunların verdiği hasarda bi düzenleme yapılsa çok iyi olacak herkes ışık gemisi kasıyor sıfırdan gemi yapıyorlar

8. özkantr

özkantr User

haklısın kardesım. behmlemottakı sıstemler bız sıkana kadar sıkmamalı

9. özkantr

özkantr User

sayın beylerbeyı admınım. su an ışıktayım. ama gel gor kı benden başka 20 oyuncu daha var . sıstem aramaktan bıktım. umarı bu fıkrımı bır an once uygulamaya koyarlar. her dakıka 50 sıstem atsın ve harıtada 100 sistemden fazlası dolaşamasın. cunku ışık tılsımında oyuncu cok ve sıstem bulamıyoruz :((