Işık tılsımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 9 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Arkadaşlar bu ışık tılsımı ile ilgili bilgi araştırdım ama eski bilgiler bunlar ve güncellemeler ile değişmiştir diye tahmin ettim bi kaç tane sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1-Işık tılsımındaki gemilerin canı kaç bin ?
    2-Bu gemileri öldürdüğümüzde (tek başımıza) kaç inci ödül veriyo ortalama yani kaç ile kaç arasında sınırları neler.
    3-Boss npc sinin canı kaç ve verdiği tasarımın bi yararı varmı mesela o tasarımı kullanınca ışık tılsımında yüzde 10 bonus vb gibi özellikleri varmı.
    4-Oyukla 5000-6000 vuran bi gemi saatte kaç bin inci kasar ışık tılsımında
    5-Işık tılsımındaki gemiler oyuncuya kaç bin vuruyor
    6-Işık tılsımındaki gemilerin top menzili ne kadar yani ben gemimin top menzilini hiç artırmasam uzaktan kesebilirmiyim bu gemileri ?
    7-Anladığım kadarıyla oyuncular ışık tılsımında birbirlerine sıkabiliyolar peki ben 4 lwl im ışık tılsımında batarsam acemi korumam ışık tılsımnda geçerli olurmu? Veya ışık tılsımında batarsam oyun beni dışarı atar mı ?

Los renegados felan keserken uzaktan atınca gemi sana vuramıyor acaba bunu ışık tılsımında yapabiliyomusuz yoksa illede yeteneklerden menzilini artır yoksa sıkıntı olurmu diyosunuz

Sorulara madde madde cevap verilirse sevinirim teşekkürler

Son düzenlenen: 9 Şubat 2014
  2. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    1-Darbeleri 150-200 bin arasında değişiyor.
    2-ortalama 250 inci veriyor.
    3-30 milyon dp si bulunmakta verdiği tasarımın özellikleri yok.
    4-saate 5000-7500 arasında kasabilirsiniz o da eğer haritayı ele geçirenler sizi batırmazsa.
    5-npcler 850-1500 arası vuruyor.
    6-ışık tılsımındaki npc leri menzile alamazsın her ne şekilde olursa olsun bunu yapmak mümkün değil.
    7-acemi koruman ışık tılsımındada geçerli ama herhangi bir npc veyya oyucuya saldırı atarsan acemi koruman kalkar ve battığında oyun seni haritadan atar.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

teşekkürler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.