Işık Tılsımı - Yulong

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve vertice tarafından 27 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı?

1. olmalı

oy sayısı 10
    32,3%
  2. kesinlikle olmalı

oy sayısı 21
    67,7%
  1. vertice

vertice User

başlıktada olduğu gibi ışık tılsımını hareketlendirmek için ve yeni aktif oyuncular kazanmak için npc başına fazla değil 1-2 yulong verse çok guzel olur

2. Güzel anket evet veya evet.Bu arada kesinlikle olmamalı o levellerin özelliği zaten yulong.Yulong istiyorsanız ya paket alın ya da level atlayın.

ғrαυde bunu beğendi.
  3. gemi yürümüyor ışıkta yulong kasayım. taçım yok incim yok slot açmaya ama yulongla slot açmak için ışık yulong versin. behemoth taç versin desen hadi neyse de ışıkta yulong nedir D:

4. vertice

vertice User

valla hocam 1 senede 130 k düz havai atacak pozisyona geldi hesap. kastıktan sonra hesabı olmaaycak şey yok. ve taç ile açılan top yerleri de bir kaç etkınlık oncesınde fulledım ve 700 k da taç kaldı. istedıkten sonra oluyor hersey fırsat verırsen tabi. taç kasmaya yardımcı oldukları gıbı yulonga da yardımcı olmalarını istiyorum bunda tepkı gösterecek bırsey göremıyorum

5. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

Sen mantiğı anlamamişsın yeni lvl lerin mantigi zaten yulong kasmak fazla değil 2 diyosun ama 30 daki npc ler bile 6 veriyo ki cani işık gemilerinin 4 katı sence mantıklı olurmu

6. yeni hesaplar açılacak yeni oyuncular gelecek. alt harıtalar daha aktif hale eğlenceli hale gelecek. bu sekılde olursa çok yeni hesap açılır :) yeni hesap açılması = money

vertice bunu beğendi.
  7. vertice

vertice User

taç kasamamam da gerekıyor ona bakılırsa ? ama top yerlerının hepsını fulledım artı taç da var elimde. dediğim şekilde yapılırsa oyuna çok felaket sekılde hareketlılık gelır. aynı sekılde behomota da gelmeli. herkes aslana gırmek için çabalamasın. savaşlar sadece üst harıtalarda aslan harıtalarında olmasın. alt harıtalarda şenlensin biraz =)

8. eynelis**

eynelis** User

bak anketi böyle yapma seçimden sonra olmamalı oy pusulalarını çöp kutusuna at, tuvalette yak filan böyle tepki çekersin :D

9. eynelis**

eynelis** User

Ayrıca mesajım yanlış algılanmasın bence de olmalı böylece aşağıdan gelen gemilerde bir nebze rahat kasar hatta yulong + taç vermeli

10. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

kasılması gereken gemilerin şikayeti zaten güçlü gemilerin aşağıda savaşıp gorev yapması. Senin isteğin boşa lvl kasmayalım burada savaşalım. Çok yulong kasmak istiyosanız lvl alın herşeyin bir amacı var siz herşeyde herşey olsun isterseniz mantıgı kalmaz isterseniz herkese ozel olsun tılsımlar batmadan kasın bol bol

11. eynelis**

eynelis** User

Neyin aç gözlülüğü bu ben anlamış değilim. Aslana girdiğinde 4 vuruşta kestiğin sistemden 3k inci + 28 e kadar yulong kasabiliyorsun. Aşağıda 15 levelde oynayan gücü yukarılara çıkmaya yetmeyen en kralı elitle 120-130k vuran adamların oyukla 15 vuruşta keseceği sistemden 4 yulong almak istemesi neden bu kadar dokunuyor adamların yapacağı şey top yeri açmak yulongla şuan farklı bir şey yapılmıyor zaten homingin değeri kalmadı illa istiyorsunuz alt haritaya inin 2 vuruşta rahat rahat batırıp bp kasın

12. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

4 vuruşta aldıgımızı nerden biliyosun bende bilirim ısıkta kalmasını . benimde vurusum 130 140 kaç .4 vurusta 28 e kadar yulong alıyosun demesi kolay kaç haftadır onun için itibar kasıyoruz sence bu kolaymı. aç gozluluk yapan bence bunu isteyenler gidin lvl kasın itibar kasın yulongunuzuda kasın biz boşamı 40 k itibar kasmak ve o lvl leri almak için aylar harcıyoruz . neymiş işik yulong versinmiş çok beklersiniz boyle seyleri

13. eynelis**

eynelis** User

o itibarları bende kastım aynı aşamalardan bende geçtim eee yeni başlayan adamlarda her şeyi 0 dan mı yapsın biraz kolay olmasın mı farkı kapatması? Senin neden lvl atladığına gelirsek hangi serverda oynadığını bilmiyorum ama 130-140k vuran gemiyle lvl atladıysan tek sebebi kasılmak ama bunu yaptığın için altta ki adamın kasılmak istemesine karşı duruyorsun mantıksız görüyorsun ne kadar etik bunu düşünmek lazım.

14. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

yeni başlayan herşeyi sıfırdanmı yapsın ne demek adı ustunde yeni başlayan tabiki oyle yapıcak bende yıllarca oynamadım 4 aylık hesabımı kasıyorum para harcıyorum o zaman pırıltılardan yulong çıksın ordanda kasalım kimse lvl itibar yapmasın

15. Oyunun bunu yapacağına levelleri kolaylaştırması daha güzel olur.Ornegin 30 levele kadarki levellerde günlük görev istemeyebilir veya yine 30 levele kadar bazı görevler kaldırılabilir sınavlar kolaylaştırılabilir vs. Ama ışıkta yulong olması demek bundan 5 yıl öncesi guçlü gemilerin sürekli level aldirmayip kolay yoldan kasmayi hedefleyerek ışıkta olmasıdır bu da yeni oyuncu çekmez dahada oyundan soğutur.

16. ~Goliath~

~Goliath~ User

Böyle birşey haksızlık olacağı gibi bu seferde tüm paralı oyuncular alt hesap açarak orayıda bot haritasına çevirecektir yine kimse kasılamayacaktır , insanların ışıktan çıkmasının sebebi zaten taç - yulong kasarak daha rahat ve güçlü olarak yükselmek o zaman lewel almanın hiçbir +sı kalmaz ışık tılsımında herkes incisini - yulongunu etkinliklerdende tacını kasar oturur yerine aslan tılsımından bile daha karlı olur , istediği zaman kaçabileceği bir yeride olur drakirlerdende yararlanır o zaman 45 lewel olmanın ne anlamı kaldı

-onur824- ve DEWIL_TEAM bunu beğendi.
  17. eynelis**

eynelis** User

Işık tılsımında 5 dkde 25 sistem atıyor yani tek başına kassa bile 5 dkde 25 sistemi geçemez hepsini oyukla kestiğini düşünsek bile 6500 inci filan yapar saatte 78bin inci yani bir userper ele geçirmesi bununla mı inci kasacak sizce kafa gemisi olanlar tutup bunun için mi uğraşacak :)

45 lvl olmanın avantajına gelince de yaptığı levellerden dolayı fazladan 26 top yeri paralı asker sv3 için 31 de elegeçirme imkanı ( 15 lvl gemiler yağmacı karaborsasında alabilir sadece ) itibarlardan kaynaklı +10 top yeri sezonda 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 olmak üzere npc canavar ve amiral görevlerinden ekstra (45 amiralinin yapılması zor olduğu için yazmıyorum ) 558 sikke kasma şansı. tabi en önemlisi de oyunda ki haritalardan faydalanamamak. 15 levele kadar herhalde bi 17-18 haritada sıkışıp kalmak.

Kısacası benim gemilerimde 587 top yeri var benim ayarımda bir ışık gemisinde en fazla olabilecek top yeri 541 zaten yeterince fark var neden fark daha çok artsın biraz başa baş olmalı ki zevki olsun

-onur824- bunu beğendi.
  18. oyunda her şeyin bir anlamı var taç oyun +20 level olduğunda geldi yulong +30 safand +40 bu ne demek bir şeyleri istiyorsan önce kendini geliştireceksin fark oluyorsada olsun arkadaş adam ışıkta oyukla sistem kessin inci kassın yulong kassın yetmez taç kassın safand kassın oyun zaten yağmacı filolarının ödüllerini değiştirdi isteyen onlarla çok rahat yulong da kasar taç da inci de

19. eynelis**

eynelis** User

bir noktadan sonra gemi kasmanın bir değeri kalmadığında ve oyunda rekabetin kaybolduğunu gördüğünüz zaman keşke alttan oyuncular daha kolay yetişse diyeceksiniz emin olun. Şuan oyunda rekabet olan 2 yer kaldı sadece Rift sıralaması ve aylık elit puan sıralaması çünkü yeni oyuncu gelmiyor. Eski oyuncular bir bir azalıyor. Oyunun şuan ki düzeyinde aslan haritasına sahip olan alyans servera tamamen hükmediyor ve rakibin kasılmak isteyen bütün oyuncuları toplayabiliyor, serverların 2. alyansları git gide zayıflıyor savaş olmuyor. Bunları göremiyor musunuz? Bunun sebebi sizce ne? Yeni başlayan bir oyuncu 15 level ışık haritasında top yerlerini fulleyip yukarı gelse bu söylediğiniz kadar kötü bir şey mi? Keşke daha çok inci verse ışık haritası yulong taç hatta safanad bile verse emin olun orada kendini fulleyen bir gemi orada kalmaya devam etmez sıkılır level atlar ve savaşmaya yoğunlaşır.

20. haksızlık olur olmasın isteyen level alıp yulong kasabılır kısıtlama yok