Işık Tılsımı Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kftr tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kftr

kftr User

yav gırdım ışıga 7 gemı kala ametarasu çıktı baktım ameterasu vurdukları halde gıdıyor ben vuramadım f5 çektım ışıktan attı bu hata genelde oluyo neden bi çözüm bulunamıyo

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Bağlantınızda yaşadığınız bir problem veya yavaşlamadan dolayı sizde o şekilde gözüküyor olabilir ancak yine de durum bilgisi almak için ileteceğim.

İyi oyunlar.

3. aynı sorunla bende 2 3 defa karşılaştım

4. 1 kere vurmaya başla bidaha atış kesme ve hareket etme sıkmaya devam eder oyun sorunu değil bu bağlantı sorunu

5. Bende karşılaşıyorum ara sıra bağlantı hızından oldugunu fark ettim ama hızım yavas diye hareket etmeesi lazım anasayfadan oyuna başlaya tıklayınca düzeliyor

6. internet hızı m 35 mps heralde yeterde artar bu oyun için ama işte ara sıra sorun yaşanıyo oyunla alakalı oldugunu düşünüyorum

7. Evet olabilir dedim gibi gitmemesi lazım hız yavas olsa bile bide bir iki kişide olmuyor bu olay normal degil

8. sistem ile beraber gittiği yere gidecen ameterasu kaybolur o kaybolunca ilk yere geri dönecen. bende öyle oluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.