Işık tılsımı sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SλNCλКBЄỲİ│≈E≈│ tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Amaterasunun darbe puanı artsınmı

1. Evet

64,2%
  2. Hayır

35,8%
  1. Aslında şöylede olabilir.1/5level oyuculara ayrı bir harita 6/10 level ayrı bir harita 10/20level oyunculara ayrı bir harita 20level üstüde ayrı yani yığılmada önlenir yüksek leveller içinde inci miktarı ayarlamaları arttırılabilir herlevel oyuncuda leveline uygun haritada kasılabilir.

2. gedrof

gedrof User

5lwl olsa cok ıyı ıncı kasardım rakıpde az ama ozaman herkes 5lwl kalır:D

3. HASAN*efe

HASAN*efe User

dostum onu bunu bırak ışık sizin alyansta değil sende senin işine yarayan bir çözüm bulmak istiyorsun bence böyle iyi miss millet nelerini verdi oo tılsımları rakpten almak için... emeğe saygı verin 5 lvl oyuncumu kaldı alt lvllere ışık tılsımını veriyorsun

4. gedrof

gedrof User

alakası yok ısık tılsımı bızde ama kalabalık oldugu ıcın az npc kesıoruz hemde ben 5lwllere gore bıraz gucluyumole bı harıta olsa benım ıncı kasmam kolay olur o bakımdan soledım olmaması benım tercıhım 15 lwl gemılerle savasıyorum dusmanda batıramıyor ben ıstemedıgım surece

5. HASAN*efe

HASAN*efe User

hocam şöyle bir gerçek varki oyuna yeni başlayan oyuncu yok yani 5 lvlere açılsa bile bizim oyundaki arkadaşlar hemen açarlar 2-3 gemi 5 lvl bırakrır bota koyar ki 3 tılsımda savaşacak kadar gemi yok ;)