Işık Tılsımı PVE olsa?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Fearles[] tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Işık Tılsımı PVE olsun mu?

1. Evet.Gerçekten mantıklı.

45,9%
  2. Hayır söz konusu bile olmaz.

54,1%
  1. Fearles[]

Fearles[] User

Arkadaşlar bildiğiniz üzere serverler mega oldu ve oyunda gelişmek dahada zorlaştı.Işık tılsımı gelişme için belkide en iyi yol.Fakat tılsımdaki sürekli aksiyondan dolayı gelişmek pek mümkün olmuyor.70-80 bin atan gemiler sırf bp için tılsım giriyor.Bu gelişmeye çalışan gemiler için gerçekten kötü bir haber.Bende diyorum ki en azından ışık tılsımı PVE olsa yani sadece sistemlere sıkılsa oyuncular birbirine sıkmasa daha mantıklı olmaz mı?Zaten savaşmak isteyene her yer PVP.

2. beatdovne

beatdovne User

eğerki o gemileri batırmasalar herkezi haritada herkez kasılmak ister bu yüzden haritada sunburust bulamazsın eğer batmak istemeyip kasılmak istiyosanda tılsımın sahibi olan alyansın bi filosuna gireceksin

3. 3 yıl önce gördük pve olduğunda nolduğunu :)

4. hikoo

hikoo User

pve olsa nolacakki :Dhayal kurma kasılmaya bak :D

5. kral01

kral01 User

Hileli gemiler uçuşuyor olur

6. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

seafight kendi söküğünü dikemiyor ışığı pve yapamazlar

7. Fearles[]

Fearles[] User

Dostum bot şimdide uçuşuyor.Işığa giremiyorum sürekli batmaktan.Her harita pır tentacle botu kaynıyor.Biz nasıl gelişecez?Günde 12-13 saat süreyle oynadığım halde gelişemiyorum.Işık pve olsa bota bırakan olur ama bundan daha kötü olamaz heralde.Harita başına 5 tane bot var zaten.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  8. olmaz o iş ama yeni haritalar söz konusu olanilir

9. pve yada pvp hiç farkemez botlar zaten çalışır :D

10. sabırla botların banlanmasını beklicez başka çaremiz yok..

özkantr bunu beğendi.
  11. özkantr

özkantr User

her dakika 100 sunburst atarsa neden olmasın canım kardeşim :D

12. pvp olması saçma botlar oluyor ama yeni başlayanlara 1_5 veya 2_6 lvlere bi özel harita şart

13. hikoo

hikoo User

niye onlar gökten zembillemi indi onlara özel harita olsun :D

14. yok onlar senin1 günde kastığını 1ayda kasıyor bizde yeni oyuncular gelsin oyun güzelleşsin diye uğraşıyoruz ya ondan

SOEC bunu beğendi.
  15. hikoo

hikoo User

ben bigünde kastığım 10 dakkada gidiyor o ne olacak :D

16. onunki 10 ayda mı gidiyor

17. hikoo

hikoo User

isterse 20 ay olsun fark edermi büyük gemiler boşalınca yine oyuncu sayısı düşecek

18. aynen büyük gemi boşalınca öle olur sana ne anlatsak boş laf kalabalığına gerek yok sanada iyi oyunlar