Işık Tılsımı Hk. ve Acemi haritalarına 2 den 5 e olan haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve __CĦĄQŜMĄK€Я__™ tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi gğnler arkadaşlar hayırlı cumalar. 1 - 15 lvl arası oyuncu sayısı, 16 - 20 lvl oyuncu sayısından fazla. Millet ışık haritası için çok kolay gemi yapabiliyor. Işık Tılsımı yani haritası 1 - 5 lvl arasına. 6 - 15 arasınada baska baskın haritası getirilmeliki ışık haritası biraz olsun duşuk gemiler için hayat bulsun. 1 - 5 de olabilir 1 - 10 lvl arasınada.

Birde arkadaşlar 2 ve 5 haritaları çok boş o haritalara acemiler için adalar konulmalı duşuk dp si olan kuleler. alt haritalarada biraz eğlence gelsin. fazla para veren inci veren npc atılsın artık. alt haritaları değerlendirin ki oyuncu sayısı bir yere yuklenmesin.

2. alt haritalarda kalmayın. girin bir filoya sebaat edin. ts ine gidin. kassınlar sizi. Tr2 de ben herkeze yardım ediyorum. yukarı cıksınlar diye

3. Huabtais

Huabtais User

@TiryakiHasan saçma sapan her şeye chat banı atılınca filo bulması zorlasıyor

|CPT|OP bunu beğendi.
  4. etkinliklerde tasarım belirli haritalara atıldığı icin tüm oyuncular aynı haritada oluyor ve oyun donuyor oyunda hatalar meydana geliyor tasarımlar her haritaya atılmalı ve buna oranla ödüller paylastırılmalı örneğin bir tasarım 200 bin inci veiyorsa bu tasarımı 4 haritaya atıp her tasarımın ödülünü 50 bin inci yapabilirler.

5. ali-ağa

ali-ağa User

hero senin dediğini yaparlarsa yani 200.000 inci yerine 50.000 inci kimse kar etmediği gibi kimsede kesmez :D o biraz zor ama her haritaya atma olabilir tabi...

6. adamın dedigini anlamadın sen her 4 haritaya atyorsa her biri 200 bin inci veriyorsa 200 bin inciyi 4 e bolup başka hatitayada atsınlar 50 bin inci oluyor o zaman herkez faydalansın

7. ali-ağa

ali-ağa User

dediğini anladım öyle yapacaklarına her haritaya küçük canlı tek kişinin kesebileceği çok sayıda npc atarlarsa aynı şey olur... ayrıca npc nin canıyla kar oranı aynı orantıda bunu da göz önüne almalısınız... yani bazı haritalara büyük npc diğer haritalara küçük npc atsalar daha mantıklı...

8. misal diyorum ben. bunda kimse zarar etmez 50 bin alıcaksınız ama tasarımın canıda buna orantılı olucak zarar etmiceksiniz yani. 50 kişi tasarım kesmek sıkıntı oyun donuyor sürekli batıyoruz etkinlikte eğleneceğimize strese giriyoruz bence seafight herseyi bırakıp yaptıkları etkinliklerle ilgilnesinler nerde eski red saintler green saintler...