Işık Tılsımı Haritasına Koruma Getirilsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tosun tarafından 17 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tosun

tosun User

ışık tılsımın da koruma olması ufak gemilerin güçlenmesini saglıcaktır.

2. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Nasıl bir korumadan bahsediyorsunuz. Bunu açarsanız daha iyi olacaktır.

İyi oyunlar.

3. gördük pve olunca içeride neler olduğunu..

lvl atla aslan yürekliye çık 1-2 milyon inci gerekli etkinlik kovala lvl atla kurtul ışıktan bu kadar basit.

zaten oyunun gereksinimi olan inciyi ışık tılsımı artık karşılamıyor..

4. atlas42

atlas42 User

Eğer sistem kullanıcıların level atlamasını istiyorsa ışıktaki kærı behemotha aktaracak. Yoksa millet ışıkla yetinip gider. 16 olan bir adam ışığa nisbeten behemothtan hiç memnun değil.

5. yetenek ve Kale sınırı getirilmeli ışıkta adam 70 yetenek hale orda ufak gemileri batırıyor düzenleme şart 40 50 yetenek üstü giremesin ışık tilsima ozaman görün nasıl level yapıyor

6. oyunda tek gemiyle oyun oynamaya çalışan kişiler bunun sıkıntısı yaşıyor bence ben global avrupa serverinde oynuyorum adam ışıkta havai gülle ile 60 bin sıkıyor kritik ise 75 bin adamların elinde bot sistemi olduğu sürece sürekli yan çar açıp her gemiyi fuller vede istediği gibi kasılmaya devam eder ben geçen yılbaşından sonra sürekli takip ettiğim bir gemi okeanos83 nickli gemi mesela hala oyunda şimdi ise pajda isimli bir gemi var hem sunburst hemde admirali kesiyor bot sistemiyle bu oyunda gerçekten birşeylerin düzelmesi için oyunda olan cmler değişimli olarak ışık tılsımı behemmot gibi bonus haritalarında oyunda aktif olup normal yolla kasılan bir oyuncuyla bot gemisini ayırd edebilirler bence elden ban sistemi yok diyorlar bunları sisteminde yakalayacağı yok nasıl olsa seafight denetim sisteminde bir takım değişikliğe gitmediği sürece bizler sadece burda yazıp dururuz saygılar...

7. İnfaz Koruma varya :D

8. korsanlık sınavı olmasa tpsini dolduran lvl alsın 20 yada 16 lvl e kadar böyle olsun yada tp dolduran ışığa giremesin illa sınavını yapacak behoya geçecek :) zorlamak lazım

9. +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.