Işık Tılsımı hakkında yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve baron6134 tarafından 10 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. baron6134

baron6134 User

Merhaba arkadaşlar ;
    Oyuna yeni başladım daha öncede oynuyordum fakat tr2 de fılo dagılınca bıraktım yenı account acarak yenıden başladım.
    Sizden ögrenmek istediğim Işıktılsımı nedir nasıl girilir bu haritaya

2. Işık tılsımı, 15 seviye altındaki gemilerin pazardan inci karşılığı 1 adet tılsım alıp onu kullanarak girdikleri özel harita gibi başka bir haritadır. Orada 2 çeşit sistem bulunur birisi küçük gemiler oyukla veya elit cephaneyle vurulabilir ve karşılığında inci, tp kazandırır. Diğeri ise belli miktarda küçük gemi vurduktan sonra ortaya çıkan büyük gemidir. Ona sadece elit cephaneyle saldırabilirsiniz ve aynı şekilde oda inci ve tp kazandırır.

baron6134 bunu beğendi.
  3. biraz yetenek top yeri ve rampa sizin bayagi isik tilsiminda kasilmanızı saglar ama orada bulunan filolardan birinde değilseniz sizi batirirlar kasilmaniza izin vermezler

kapganhan ve baron6134 bunu beğendi.
  4. baron6134

baron6134 User

Anladım arkadaşlar dediğiniz gibi oluyormus :) tesekkur ederim.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.