Işık Tılsımı Değişmeli

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FARUK™ tarafından 15 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

IŞIK TILSIMININ ÖDÜLLERİ DEĞİŞMELİ Mİ ?

1. KESİNLİKLE EVET, HİÇBİR KARI KALMADI.

oy sayısı 15
    53,6%
  2. HAYIR ŞUANKİ HALİ ÇOOK KARLI.

oy sayısı 13
    46,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. D€MON

D€MON User

konuyu açam arkadaş bu oyuna senin ayak uydurman lazım oyunun sana ayak uydurması gerekmiyor diyorsun ki ışık tılsımında inci kasamıyoruz veya etkinliklerden inci kasamıyoruz diyorsun peki bu 30 lwl olana kadar benim ve benim gibi 30 lwl olmak için insanların ne kadar gülle attığını biliyor musun bundan da bahset biraz hep armut piş ağzıma düş ben 25 lwl olmak için hergün 3 tane görev yaparak 20 gün uğraştım benim o emeklerim ne olacak peki

NightWish66 bunu beğendi.
  2. O arkadaşa göre çöp olsun istiyor

3. kumleder61

kumleder61 User

KRDŞ SAĞLAMLAŞMIŞ GEMİN IŞIĞI BIRAK YUKARI AÇIL SİZ IŞIĞI SÖMÜREN SAĞLAM GEMİLER OLMASA ADAMLAR ZATEN YÜKSELİTCEK BENCE SİZ ORDA OLDUKCA VUDU TOPUNU BIRAK İNCİ BİLE VERMEMELİLER SİZE ingiltere gibisiniz inci kasamıyoz krdş

4. FARUK™

FARUK™ User

DEDİ KUMO 61 :D

5. Somberlain

Somberlain User

Yav adminler, bu nightwish arkadaş olumsuz yazı yazmıyor, yazsa lafımız yok, işine gelmeyen her açılan konuda sonuna kadar kırıcı zorluyor, dalga geçiyor. Niye bir şey yapılmıyor buna anlamıyorum. 1 değil 2 değil çünkü. Yazdığım en ufak şeye 1 ay ban alırken ben burda, sırf keyfine kırıcı konuşuyor. Lütfen diyorum, inceleyin hak verin. Konuyla alakalı olarak da önce botlara; hadi şu gemilerden para kazanmayalım, banlayalım diyip başlarlarsa banlamaya elle, ondan sonra düşünülmeli böyle şeyler. Yoksa her türlü kar, botu açana oluyor.

6. Arkadaşım senin derdin ne? Ben sana cevap yazmadıkça sen ne istiyorsun? 3tür sana aynı şeyi yazıyorum
    Benim yazılarımdan hoşlanmıyorsa okuma, okumak zorunda mısın ben olanı yazdım işine gelmiyorsa kırıcı olur tabi benle birlikte 11 kişi aynı şeyi demiş ve konuyu açan kişide level atlamaya karar vericek başka bir konuda git onları oku

He bide senin yetkilere sorgulama yapma gibi bir yetkin mi var? Varsa bizede söyle bizde ona göre davranış gösterelim size

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2017
  7. bence senin gibi oyuncular yeni başlayanlara engel benimde vuruşlarım seninki kadar 24 lvl im o kadar vurabilenler lvl alıp yukarı çıksa yeni başlayanlar ışıkta sağlam kasılır elitle 10k vuran adam için ışık ana gemi darbeside iyi dediğin gibi canı arttırılsa yine senn gibi gemisi yeni başlayanların kat kat üstünde olan adamlar ufak gemilere kestirmeyecek :)
    yani azizim LEVEL ALINIZ gemisi senn bnm gibi olanlar alt haritaları bıraksa millet gelişir :)

NightWish66 bunu beğendi.
  8. Dediğine fazlasıyla katılıyorum oraya biz 30 25k vururken giriyoduk artık yeni başlayanlara yol açılmalı

9. Ana gemi daha karlı olamaz çünkü seafight ın işine gelmez, ancak kesinlikle ışık tılsımı pve olmalı.Ana gemiyi kesenler savaşabilir tamam bu mantıklı ama ben sunburst kesmek için giriyorum 3 tane kesince biri hemen gelip sıkıyor savaşırken zaten kastığımdan fazlası gidiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.