ışık tılsımı botçukları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 18 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. allah rızası için bi gm ve ya yetkisi olan birisi girsin şu ışıga baksın %100 hepsi bottur bunun açıklaması yok hani banlayın ugraştırmayın bizi özel harita botlarıda birsürü biliyosunuz ama umrunuzda degil kusura bakmayın ben kusura baktıkca tepeme bindiler 7/24 özel harita botuna atıyor adam ışık botu bilmemne geliyor gemime 70 k vuruyor o hasarı gemim değil benim beynime vuruyolar okadar itici ki bedavadan kasmış gelişmiş okadar hile hurda söyleyecegim olay şu ışıga girin bakın hepsi bottur istisnasız bir şekilde adminlerde kullanıyor sanırım yani son nokta olarak söyleyebilecegim budur iyi akşamlar iyi forumlar

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Bunların hepsi bilinmekte ve çalışmalar yapılmakta,temennimiz en kısa sürede müdahale edilmesi.Sizi anlıyorum ve ben de ümit ediyorum ki gereken lakıyla yapılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.