ışık tılsımı botcukları 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 19 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün açtıgım konunun aynısıdır gerekli cevabı alamazdım cevap verildi ama cevap olarak o gemileri ordan silme cevabını bekliyordu 1 gün geçti aradan bakın diyorum ki adamlar orda ve botlar inceleme ne kadar zor olabilir orda ya orda tek tek ID mi atayım anlamadım yetki verin çat çat ban atayım görmek istemiyorum bunları aynı gemiler dün söyledim gene aynı 6 gün bota atıp 7. günü oynuyor adamlar kimsenin umrunda değil çok saçma değil mi sizce de şu adam bot diyorum bak gösteriyorum ama aradan 1 gün geçiyor o adam yine ışıkta adamlar 7/24 kasıyor botta şunu söylicem bot kullanmadığım için gemim güçsüz kaldı 3 gün sonra birdaha bakıcam duruma göre bende başlayacagım bota okadar sıradanlaşmış ki ben bekleyemem en kısa süresi yok hani neyini inceliceksiniz 10 gemi aynı anda aynı noktaya gidip aynı anda ateş ediyor adamlar altın kasmak için bota koyar oyuk gülle alır ışıkta inci kasar yada özel haritada tabiki botla yapıyor bunu sonra chatte bile laf yapar bot sıradanlaşmış ben 1 senedir oynamadım bunu anladım 1 sene öncede vardı ama etkinlik yapacagınıza çat çat banlayın doldurma gemiymiş bilmemneymiş zaten oyunun parasıyla alınamayacak şeyler vudu topu abanoz fildişi vb bunların sadece ve sadece gerçek parayla satılmasına katlanmak ta koysada gene oynuyoruz ama gösterdigim halde aradan gün geçiyor gene aynı adamı görüyorum ben bi pırıltı botu yapar bi ışık bi özel daha var mı bilmiyorum açıkçası nasılsa ban alınmıyor burayada birisi yazsın link vs bende başlayayım şu zımbırtıya kasamıyorum başka türlü ortada yani hani bu insanlara diyorum 7/24 botta kablodan alev cıksında evi yansın diyesim geliyor yeter arkadaş yeter...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Size gereken cevap verilmiş buraya konu açmanız bir şey değiştirmiyor malesef çünkü programcıların müdahale etmesi bekleniyor. Bot kullanacağınızdan bahsetmişsiniz sizin de onlardan bir farkınız kalmaz ve ayrıca bu düşünceyle de bir yere varamazsınız sadece geminiz kapandığı zaman gelir yine buraya konu açarsınız.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.