ışık haritasındakibot gemileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilisi arkadaşlar benim size 2 sorum olacak ben global 5 oyuncusuyum bugün ışık haritasına girdim ve ve admirale sıkmadan önce bir kaç gemi vardı oyuncu arkadaş oyukla npc ye 20 bin küsür sıkıyordu daha sonra admirali attı sistem ve her zaman olduğu gibi bot gemileride sıkmaya başladı size sorum şu oyukla 20 bin sıkan bir oyuncu kalp kırıcı gülle kullanıp bot gemisini batırmak için sıkıyor ve adamın aldığı hasar 12 bini geçmiyor bu durumda bir acaiplik varmı yokmu bana bu durumu açıklarsanız sevinirim birde bu ışık haritasında 2 tane sabit gemi var ve bu gemiler günün 24 saati bottalar allah aşkına şunlara ban atın artık oyundan soğuyoruz iyice bir dahaki seferebu gemilerin ı d sini de burdan paylaşacağım artık yeter yani sadece emeğe saygı diyorum.....

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyukla 20bin atilmaz ki? Ayrica 20bin vuruş da 12ye rahatça düşürülebilir tam olarak ne yazdığınızı anlayamadim kusura bakmayın.

Bot hakkinda suphelendiginiz gemileri ise buraya yazmaniz bir anlam ifade etmez, botlara manuel mudahale edilmemekte.

3. mamı_55

mamı_55 User

Top katlamış olabilir mi ? Özgürlüğü 600 atan vardı o tarz bişey olabilir belki. Öyle bişeyse bottan olmasada top katlamadan yiyebilir ban. ID ile supporta yaz top katlama olarak incelesinler bence.

4. Top katlama derken ekstra top yeri mi demek istediniz? Ekstra top yeri açığı kapatıldı geçtiğimiz günlerde

5. mamı_55

mamı_55 User

Hocam insanlar ne uyanık bir bilseniz bulmuşlardır yine bir yolunu :) incelensin bence 12k yiyen birisinin elitle 20 atması çelişkili bir durum

6. Elitle atmıyormuş 20kyı, oyukla atıyormuş maşallah nasıl vuruşsa artık :D
    O oyuncunun idsi ile birlikte supporta durumu açıklayarak yazın. İncelenip ters bir durum farkedilirse gereken işlem yapılır

7. mamı_55

mamı_55 User

Oyukla vurması imkansız o yüzden dedim :D Oyuncu hakkında bir gelişme olursa bilgilendirilmemiz mümkün mü sayın moderatör @●ђр●

8. sayın hp bu arkadaş oyuk gülleyi barutlu 20 binin üstünde sıkıyor benim anlamadığım durum bot gemisine kalp kırıcı sıkıyor onda verdiği hasar 12 bin yada 13 bin asıl garip olan kısım bu değilmi acaba bot olan gemide kalede yetenek de full olsada bu aldığı elitgülle hasarı hasarı normalmi sizce benim asıl öğrenmek istediğim bu

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben de diyorum ki oyuk vurdugunu nereden biliyorsunuz oyukla nasil vursun 20bin degil mi? Patlayanla 20 atiyordur, kalple hadi 25 atsin onu da 12ye düşürmek hiç sıkıntı değil.

10. oyuncu ıd sini yarın size yazacağım şuan yok oyunda ayrıca o bot gemilerininde ıd lerini yazacağım iyice deşifre olsunlar artık yaklaşık 6 veya 8 aydır bir müdahele yapılmıyor bu gemilere bu oyuna hem para hem emek veren insanalar a oluyor olan sadece

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Bana degil supporta yazin eger gemide fazla vurdurtan bir sey oldugunu düşünüyorsanız, benim yapabileceğim bir sey bulunmamakta gerekli incelemeyi supporttan yaparlar. Botlar konusu ise üstteki mesajda belirttigim gibi..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.