Öneri Işık Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve La_Scorpio_Rego tarafından 12 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sevgili arkadaşlarım ben global 5te sadece 205 topu olan orta seviyeli gemiye sahip sadece emekle oynayan bir oyuncuyum. Tek başıma altın kasarak güverte ve toplarımı fulledim. Bu oyundan gerçekten çok zevk alıyorum. Gemimi daha da geliştirmek istiyorum ve şimdi sıra geldi kalelere. Haliyle inci lazım. İnci kasmak içinde ışık haritasına gidiyorum ve gider gitmez benden çok çok üstün gemiler (60bin vuruyorlar) bana 3-4 atış yapıp batırıyorlar ve hevesim inanılmaz derecede kaçıyor. Kimse ne filosuna alıyor ne destek oluyor haliyle tek tabanca takılmak zorunda kalıyorum. Ve gerçekten çok çok zorlanıyorum.

Benim önerim şu. Bu ışık haritasının ya seviyesi düşürülsün 15 değilde 10 olsun bunun gibi birşey. Ya da oyuncuların birbirlerine saldırmasını kısıtlayacak birşey olsun. Mesela ben herhangi bir oyuncuya ışık haritasında saldırırsam, diğer oyuncuların saldırılarına açık hedef haline gelebileyim. (Bakın npc'yi kastetmiyorum kendim gibi online oyuncuları kastediyorum.) Ya da bunun gibi birşey olsun. Ya da amaterasu çıktığında oyuncular birbirine saldırır hale gelsin diğer türlü kimse kimseye saldıramasın.

Benim gibi emeğiyle günde 7 8 saatini verip oynamaya çalışıp ve bunun yarı saati batmakla geçen çok oyuncu olduğuna inanıyorum. Globaller birleştikten sonra zaten 3 global oyuncular toplanıyor bir yere benim gibi güçsüz oyuncular daha da ezilir hale geldi. Bizi düşünen hiç yok. Buna bir çözüm bulun. Bilmiyorum katılır mısınız ama gerçekten gına geldi batmaktan.

•کëwøпτë• ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Gerçekten düşündüğüm şeyleri düşünmüşsün, sana tüm samimiyetimle katılıyorum.

3. bende dediğini düşünüyorum ki ben 5 level oyuncusuyum lakin levelli düşürürseler herkes 0 gemi açıp bota atacak öyle olacağına hiç olmasın daha iyi

4. Işık haritası gibi haritalara girilirken güvenlik kodu yazılsın böylece botlara mani olunur ya da 30 dkda bir kod gelsin ekrana

•کëwøпτë• ve яoтαsız bunu beğendi.
  5. bencede katılıyorum yeni bi öneride bende tılsım haritaları 3 e cıkmalı ve tılsım haritalarında ada olmalı daha eylenceli tılsım savaşları olucaktır :D

Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  6. Temel olarak önce botu engellesinler sonra yenilik olsun :)

7. Botu engellemeleri için ışık haritasında 15 dakika da bir ya da 30 dakika da bir ya da rastgele 1 saatte 3 kere güvenlik kodu istesin. Kodu 10 sn içinde girmezse oyundan atsın. Zaten buna benzer bir yenilik getirirlerse oyun geneline yayıp bot olayını bu şekilde ortadan kaldırabilirler aslında.

яoтαsız bunu beğendi.
  8. BüRKüT*

BüRKüT* User

Öncelikle ışık haritasında pve benzeri olması fikrine değineyim.böyle bişey pek çözüm değil.neden çünkü ışığa belirli bi alyans hakim oluyor genel olarak.seni batıranda zaten bu alyansa mesup kişiler oluyor.gelir sana yine sıkarlar yine batırırlar.yani sıkmaya mani bi sistem yoksa hertürlü batarsın.Sıkmaya mani bi sistem gelirsede ışıkta çok fazla oyuncu dolaşmaya başlar.o boss çok hızlı bi şekilde biter.kar oranı acayip şekilde düşer.ayrıca sırf ışık haritasına yönelik filolar var.bu seviyede fazla oyuncusu olan filolar.onlarda haksızlık olur.çözüm herzaman dediğim gibi olayın lwl e değil güç puanı gibi yeni oluşturulacak bi sisteme bağlanması.böyle olduğunda savaş olsa bile gerçek manada güç oranı birbirine belli bi yakınlıkta olan kişiler savaşacak.sonuçları filo ve alyans olarak fazla olanlar belirlicek.böylece kimin o güç dengesinde daha fazla oyuncusu varsa o bu haritaya hakim olacak.Ayrıca güç bakımından en alt kademeye dahil olanlara pve sistemi gelebilir.

9. aynen ışık haritasıda tekel leşti artık buda oyunun yapımcıları yani sizlerin ilgilenmesi gereken bişey madem ben giremiyorum kaldırın o zmn ışık haritasını alyanslar büyük filolarda kazanmasın ve botçular

10. Bence en başta öncelikle bu oyunda biraz saygı lazım. Görmüyorlar mı adam 4000-5000 civarı vuruyor top dolumu 4.2 sn niye saldırırsın ki bu adama. Bu adam zaten zar zor o seviyeye gelmiş niye dalıyorsunuz. Ben böyleyim bi kaç kere boss'a saldırabildim. 7k civarı inci geldi sağolsunlar biraz saygılıydılar. Ama hep böyle olmuyor ki işte oyunculuk ortaya çıkıyor burada. Zaten benim kazancım çok fazla olmuyor ki dalıyorlar. Aşırı derece zaman kaybı yaşıyorum bir de tek tabanca takılınca çok daha zorlaşıyor hele ki kendini koruyamazken.

Güç sistemini oyuncular kendi içinde kurmalı bence. Baksın adam zayıf gelişmeye çalışıyor zaman veriyor saldırmasın. O adamdan ne umuyor ki saldırıyor. Bıraksın o herifte gelişsin zaten kazancı çokta fazla değil. Bu bir oyun rekabet ne kadar artarsa o kadar eğlenceli hale geliyor fakat bunun farkında değiller. Her şey ben de olsun en güçlü ben olayım mantığıyla oynanıyor.

11. BüRKüT*

BüRKüT* User

Bakın zayıf oyunculara nacizane tavsiyem admiral kasmakla uğraşın.Admiral sinclare ve calico kasın.neden derseniz vurduğunuz gülle altın gülle.vuruyorsunuz cıkıyor admiral.hiçbir zararı yok.çıkan admirale vurun oyuk.tamamiyle kar.biraz lwliniz yüksekse gidin admiral kribati çıkarın.neden vuruyosun gelen inci.çıkan admirale oyukla vuruyosan oda inci.full kar.birazda altarnetif yollara yönelmek durumundasınız.şimdi benim gemim güçlü.lakin ışığın hakimi karşı alyans.teke tekte çoğunu alırım ama fazlalar.girsem savaşa girmek zorunda kalacağım illaki.kar yerine zarar.bende gidiyorum alyans adası olan 11-1 e.hem santa kesiyorum hem kribati.kribati hep bizim haritada çıkıyor oyukla kesiyoruz santada çoğunluka öyle onuda kesiyoruz.arada gemi ararken pır topluyoruz.yani altarnetif yolları deneyebilirsiniz.

12. Fikir için çok sağol güzel fikir. Yanlış anlama çamur atıyorsun hep deme sakın. Yapmadım mı sanıyorsun admiral çok karlı evet ama 4400 vuruyorum 100 salvo atmam lazım o sırada admiral canımı çok azaltıyor ve başka gemiler gelip o sırada ya çalıyor ya batırıyor rahat olamıyoruz ki. 10k atış yapsam sorun değil zaten ama böyle olunca da kısıtlanıyorsun tek çare pırıltılar maalesef. Fikirlerin içinde çok sağol tekrardan. Umarım bende zamanla güçlü bir hale gelirim ^^

Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  13. BüRKüT*

BüRKüT* User

yeni oyunculara yönelik bi harita daha olabilir.lakin lwl sınırlaması yapacaklar busefer millet açacak 5 lwlde rahatça kasılmaya çalışacak.gemileri güçlendirecek yine sizlere sıkıntı çıkaracak bu durum.yani bu işin tek halledilme noktası bu işin lwl bağından çıkarılıp başka şekilde bi sisteme bağlanmasıdır.

14. Umarım öyle bir sistem gelir ya başka türlü çok zor.

15. OSANMAZ

OSANMAZ User

mantıklı+