ışık haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve H_U_N_T_E_R[F=T] tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ışık haritasında oyunculara saldıramama kuralı getirilmeli küçük gemiler olarak hiçbişey yapamıyoruz sadece batıyoruz filomuzda olamıyor zaten

2. :) bıde o olursa tammdır o harıtada bottan gecılmez kardesı bu savas oyunu ıncı kasmak ıstıyorsan en kolay olu pırıltı toplamak senı batırsaalra bıle fakr etmez tamıde bedava tavsıyem pırıltıya dewam :D

3. Bulut

Bulut User

öyle bişey olursa ışıkta npc bulmak çölde su bulmak gibi olur :)

4. bence ışık 1-10 levele kalmalı :) 10-20 arası behoment 20-ve yeni haritlarda farklı bi harita olabilir ufak gemiler hakikayeten çok eziliyor bu oyuna taze kan lazım bunun içinde teşvik

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  5. :D

6. ne dersen de o ufak gemıler hep ezılecek :) 5 lbl gemı yapmıstım sırf rakıbı hasta etmek ıcın ısıkta ve dısarda ınan full vudulu her seyı full 70 yetenektı ve ıcı baya bı doluydu sonrasında 15 yaptım canım sıkıldıgı ve bır kac sebebpten oturu o yuzden hıc kucuk gemılere yonelık bır sey yapmaay gerek yk su anlık

7. efe o kadar para yatırmaya ne gerek vardı hem ana gemi hem küçük gemiyi öyle dizmeye :D

8. kasılamıyorum tek başına asla hem etkinlikler bize göre değil hemde ışık vs

9. bılmem aptallık ama acıkc ayaptıgım bı arkadas madden destek oluyordu oyuna saolsun onun sayesınde almıstık o bıraktı artık bokor bıle atamıyorum atarsam da 2 tane en fazla ben pek para yatırmaktan taraf degılım

10. hmm anladım