Işık Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jokerrmurathan tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İnci içeriği artmalı

1. artmalı

oy sayısı 25
    89,3%
  2. böyle iyi

oy sayısı 3
    10,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Ya arkadaşlar,adminler eskiden amaterasu dan 5k inci kesin alırdım artık 2k zor buluyom bunun nedeni 5k dayken havai 2k da patlayan kullanmam mı bilmiyorum yani sonuç olarak hasarı aynı ama inci miktarı artmalı

2. ne alakai var ne kadar sikarsaniz o kadar alirsiniz :) fazla kisi kesmissinizdir pek sikamamissinizdir

3. Hayır kardeşim kör müyüm ben gene aynı sıktım hatta eski seferden daha güçlüyüm artık

4. havai ve patlayan sıkmana bağlıyorsun nedenini bilemicem vala aynı sıktın mı sıkmadın mı :) sonuç olarak sıktığın kadar alıyorsun

5. belki gemin o arada atis kesmistir kendiliginden olabiliyor bazen. sistemin bitmesine 5 10m can kala bakiyorum meger onca zaman ates etmiyormusum

6. BüRKüT*

BüRKüT* User

ne alaka kardeşim biz onu açmak için kaç k inci harciyoruz aynı zamanda sadece belirli günler çıkıyo ne akla hizmet fiyatının artması.git sende yap elinden tutanmı var.

7. ne?

8. bence yanlis konuya cevap yazdi :)

9. ya da yanlis anladi tam okumadi :)

10. böyle iyi diyenler kesin ışığa giremeyenlerdir :)

11. En mantıklı bu geliyor bana

12. BüRKüT*

BüRKüT* User

yanlış anlama.ben şu havainin verdiği hasar arttı ücretide artmalı gibi bişi yazıldı sandım.:D

13. yumi

yumi User

siz 5k inci ile 2k inci aldığınızda harcadığınız gülle miktarının aynı olduğuna eminmisiniz?

14. evet ya pirilti toplsam daha karli zaten indirimi olmayan ana gemiye sıkılmiyor