Işık Haritası Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jackdwight tarafından 15 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

yahu dün ilk kez bi ışık haritasına gideyim ne var ne yok nasıl işliyor bir göreyim dedim saat gece 2 buçuktan sonra. 90 sunburst falan kalmıştı. yanılmıyorsam 5-6 sunburst ü kendim batırdım 3 tanesini falan da ortak batırdık bir kaç gemiyle. yani yanılmıyorsam bi 8-9 sunburst batırdım, orada bulunan bir filo vardı toplu halde girmişler, ışık tılsımının çok üzerinde gemileri vardı ki 90 sunburst 5 dakika da falan indi hemen hemen. daha sonra ana gemi Ameterasu ortaya çıktı. ortalıkta hala sunburstler geziyordu.. sonra bu filo birleşti ana gemi çıkar çıkmaz 1 dakika da bir araya gelip baya hayvani menzil ötesi bir mesafeden yarım dakika içinde amaterasuyu yediler resmen ve Ameterasu durmadı bile haritanın altına doğru hızla hareket etti.

ben gittim peşinden, anca yetişebildim ve dibine kadar girdim ama elit patlayan gülle seçmeme rağmen, bir türlü sıkamadım bu gemiye.. aktif olmadı saldırı kısmı, 2-3 kez dibindeyken denedim yine olmadı.. ama bu sırada Ameterasu hasar almaya devam ediyordu.. 34000, 27000 falan ama etrafında gemi yada gemiler yoktu, o filoyu da bir daha görmedim. artık gemiye belli bir süre otomatik hasar veren bir cephane mi attılar nedir, yoksa ben mi laga yada buga girdim anlamadım, Ameterasu da 3-4 dakika oldu olmadı battı zaten.

benim anlamadığım, ben bu gemiye neden sıkamadım? amaterasu ya sıkabilmek için bireysel olarak ta mı belli bir sunburst batırma sayısına ulaşmak gerekiyor yada bu Ameterasu belli özel bir elit cephane mi istiyor? ki elit patlayan gülle ve hawai fişek seçili olmasına rağmen, saldıramadım.. böyle bir şey daha önce yaşayanlar yada mevzuyu bilenler aydınlatırsa sevinirim. benim esas sorum budur. bu arada ışık tılsımını da kara vicdanlı katil npcsisini batırdıktan sonra aldım ve onunla girdim, dün gece yaşandı bu olay..

2. f5 yapcaktın düzelirdi

3. oyunda sıkıntı var örneğin ameratsuyu yakınlarına atıyor sana sıkıyor ama durmuyor diye görünüyor sende ve bir köşeye doğru ilerlemeye devam ediyor sen o ilk çıktığı yerde durup ona sıkarsan o nereye giderse gitsin sıkmaya devam ediyorsun sende gidiyor görünüyor ama gemi aslında ilk çıktığı alanda duruyor f5 filan atarsan düzeliyor

4. internetinden kaynaklı bazenbenimde internetim yavas olunca amertesu oyle gıdıyor ama ben hız tası bize menzil acıp hemen yanına gidip sıkmaya baaslıyom menzili kapatıyom oda haritanın en altına gidiyor ama ben sıkıyom birde trdeki gemiler ısıkta gece nerdeyse %95 oto yani toplu bir şekilde o gemilerin oraya gelmesi tesadüf değil :D
    gemin kotuyse sabah girme :)

Son düzenlenen: 15 Ekim 2017
  5. jackdwight

jackdwight User

ben hiç senin gibi böyle atraksiyonlara girip uğraşmasam, direkt ana gemi çıkar çıkmaz, f5 çeksem ve yanına gitsem? sorun çözülür mü?

6. Evet dediğin gibi olursa f5 yap çözülür ama baya kaybın olucaktır zaten 10 15bin alıyoz saatte

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sorunuz cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.