isabetmi kritikmi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İSYANKAR tarafından 2 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İSYANKAR

İSYANKAR User

Sa hayirli ramazanlar konu basligindada belirttigim gibi konumun icerigi taslar sorum şu 15 kritik tasimi yoksa 15( 7,5) isabet tasimi hangisini kullanmaliyim gemimde 122 seviyesiz vudu topu 7 kiyamet balyozu seviyesiz ve 2 adet 1. Seviye balyoz ve 156 tanede 5. Seviye 30 luk var savasirken veya etkinlik npcleri keserken bu belirttigim toplari takiyorum kasilirken ise amiralleri kullaniyorum sizce hangi tas bana uygun sizin verdiginiz fikirlere gore birini kullanicam adminden ricam konuyu kilitlemeyin daha fazla öneri alayim cevaplar icin tesekkur ederim

2. Eskiden kritik derdim ama şimdi isabet.
    çünkü: eskiden kritik hem fazla sayıda krıtik vurmasını hemde krıtık darbeyı daha fazla vurmanı sağlıyordu ama bu son güncellemelerle yanı pet taşları pet yemi yerine çıkan pet adamları muhabbeti çıktığından beri sistem değişti.
    yeni sistemde kritik artık sadece vurduğun krıtık darbenin yüksek olmasını sağlıyor. vurduğun krıtık sayısını etkilemiyor.
    o yüzden de İSABET.

http://prntscr.com/bnt52n

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Eskiden de kritik hasar taşı sadece gelen kritiğin miktarını arttırıyodu.

Soruya gelirsek ise kritik takarsaniz vuruslariniz her kritikte 2 3 bin artacak diye dusunun, isabet takarsaniz krıtik gelmezse bile 2 3 bin artacak :) Secim sizin.

4. ben isyankar cevaplar için sizlere teşekkür ederim şuan kafamda biraz bişeyler oluştu birkaç cevap sonra konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkürler

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Şuradaki 15. mesajda (alttan 3.) bir arkadaş taşlarını yazmıştı mesela kritiği yüksek isabeti düşükmüş hangisini kullanayım diye sormuştu. ben de hesaplamalarıyla beraber ona yardımcı olmaya çalışmıştım siz de o konuya bakın kafanızda illaki bir şeyler oturacaktır..

https://board-tr.seafight.com/threads/seafight-taslar.68452/#post-436116

6. güzel açıklama yapmışsınız isabeti takacağım yardım için çok teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yalnız dikkat edin %100 üzeri npc ye işe yaramaz biliyorsunuz.

Önemli değil, iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.