İsabet ve kritik taşları hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ÜSKÜDARLI19O7 tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba;
    Gemimde 18 top hasarı 18 hasar önleme 8,5 isabet 12 kacınma pet ise 12 kacınma 12 isabet var toplar 70 vudu 40 balyoz 15 hasar verıcı yenı top gerısı 5 sevıye 30 luk kaleler 7 65 yetenek bu gemıden atıs denıyorum 17 krıtık takınca daha ıyı vuruyor sızce savas esnasında hangısı takılı olması lazım krıtık takılı ıken npc ye 15100 vuruyorum ısabette en cok 13 kusur goruyor ne yapmam lazım.

2. SONSONSON

SONSONSON User

savaşacaksan isabet iyidir..ama npc vs etkinliklerde ise kritik iyidir..isabet %100'ün üzerideyse npcye etkisi yok ama rakibe var

3. kendine kullanabileceğin birden fazla gemi düzenlemelisin. tamir gemisi savaş gemisi etkinlik gemisi gibi.
    Etkinlik gemisine kritik, hasar, dp, hasar önleme, varsa özel taş larak npcye ekstra hasar ya da %5 bonus zırh
    Savaş gemisine hasar, isabet, kaçınma, önleme, savaş puanı ya da %5 zırh ya da %5 pvp hasarı konulabilir
    tamir gemisi hasar, isabet, önleme (savaş yapmam pek diyorsan buraya da dp), hızlı tamir taşı, varsa %30 bonus tılsım ya da 80 hız taşını kullanabilirsin

4. tamir savaş ve hazıne var tasarım olarak zaten de savaş tasarımında her turlu ısabet olması gerekıyor anladıgım budur :)

5. ●ђр●

●ђр● Guest

6. ●ђр● Kardeşim teşekkür ederim. Sana bir soru daha madem Gemimde 18 top hasarı 18 hasar önleme 8,5 isabet 12 kacınma pet ise 12 kacınma 12 isabet var toplar 70 vudu 40 balyoz 15 hasar verıcı yenı top gerısı 5 sevıye 30 luk kaleler 7 65 yetenek bu özellikler var 100 tl ye 40 balyoz mu alsam yoksa 200 liraya vudumu bılemedım bırde kasımda askerlık var ne yapacagım bılemedım.

7. Froentsr

Froentsr User

geminde çok sayıda 30 luk mevcut, öncelikle onları atman için 120 vudu topu sana daha çok katkı sağlar ayrıca toplamda 80 balyoz ile müthiş yavaş vurursun

8. Kardeş rakiple savaşırken isabet kasılırken kritik