İsabet olasılığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ҂Μεяṡʌ҂ tarafından 30 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 16 top hasarı ve 8 isabet olasılığı taşım var gemimin isabet olasılığı 101.50 gibi bir şey. Ben isabet taşını çıkartıp yerine 15 kritik hasar taşı koysam iyi mi olur sizce. olmazsa bu işlemi ne zaman yapmam gerekir. gemimde vudu ve 30 kiloluk toplarla elit cephane sıkıyorum. oyuk kullanacağım zamanda amiral kullanıyorum.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

3. isabet olasılığını 100den yukarı çıkartmamızın npclere pek bir etkisi var mı? yoksa sadece oyuncular için mi geçerli. eğer bir etkisi yoksa 108 yaptıktan sonra taşı çıkartıp kritik taşını koymak daha mantıklı olur

4. Genellikle sistem gemilerinin kaçınma şansı özelliği yoktur,(20 level üstü hrms savaşçısı, hrms intikamı vs. hariç) o yüzden isabetin %100 üstüne çıkması onlar üzerinde etkili olmuyor. Diğer oyunculara karşı etkisini görürsünüz.

5. o zaman şimdide şöyle bir soru sorayım. o isabet olasılığını artırmak için ne yapmam lazım. hangi kale ve yetenek o işi görür. 108 civarı yapıp kritik taşı koymak istiyoum npcler için

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Kale yeteneklerin ne ise yaradiklari zaten uzerlerinde yazmakta. Ayrica barut, gemi ve pet taşı, cilalı tüfek adındaki buff da size isabet verir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.