isabet olasılığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

s.a benim %4.5 isabet olasıklı taşım var gemimde takılı ve %5 isabet olasılığı veren petim var.şarapnel yağmurunu açınca hiçbir fark olmuyor.artması gerekmiyor mu?bir diğer sorum da eğer artması gerekmiyorsa yeteneklerde agwede topların isabet olasılığı artar diyor.şu anki halimle o yeteneği fullesem de hasarda bi değişme olmayacak mı?

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hiç bilen yok mu yav, 30 kişi bakmış konuya

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Petin var ise isabet olasılıgı taşın işe yaramaz yetenklerdekini açarsanız atışlarınız yukselir.

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hayır işe yarıyor hem taş hem de pet.taşı taktıgımda atışlarım 3.8k dan 4k civarına yükseldi,peti aldıgomda da 4k dan 4.2k civarına yükseldi.

5. geminin toplam isabet olasılığını topla hangi kombinasyonu uygularsan uygula toplar, taş,pet,kale,yetenek... %100 ü geçtikten sonra NPC ye olan hasarın artmaz, oyunculara karşı kaçınma şansları var olanlara artabilir, aynı kalabilir....

6. Knk simdi isabetin su sekil top %75 , top %5,isabet tasi %5,pet %5 isabetin 90 oluyor sarapnelin ise yaramamsı ilginc ve isabet 100 u gectikten sonra rakibinin %13 hasar onlemesi varsa sendede 113 isabet varsa o adamdaki koruma kalkıyor gibi bisi :)

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ama barut açıkken işe yaramıyor :) barut yeteneği full.barutsuz 4.2-4.3k falan vuruyorum,barutlu 5.3 e çıkıyor.barutsuz şarapneli açınca 4.7k ya yükseliyor atışlarım

8. hm baruttada isabet var cunku yenı sıstemde ben 6200 atıyorum :) %10 isabet peti %14 tasarım barut npc full barutlu 5900-6200 arası atıyom şarapnel ve cilalı ise yaramıyor galiba simdi cilalıyı denemedımde oda sarapnel gibi ise yaramıyor

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

muhtemelen cilalı işe yaramayacaktır çünkü birisi forumda şikayet ediyordu 150 ruh boşuna gitti diye :) teşekkür ettim dostm :)

10. ozsecen

ozsecen User

%100 ü geçince artmayacaksa %100 ü görünce hep aynı vurması gerekir.tüp toplar isabet ederse hep aynı vurur?

11. OutLaw_07

OutLaw_07 User

mantıklı :)