İsabet mi? Kritik mi? Dp mi? Kaçınma mı?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by »КΛSΛТUЯΛ«, Jan 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sevgili arkadaşlar İsabet mi? Kritik mi? Dp mi? Kaçınma mı? bu taşlardan hangisi daha iyi siz hangisini kullanıyosunuz bi bu başlık altında tartışsak sayın admin konuya hemen klit vurmasan sende yorumunu katsan bi oyuncular arasında istişare yapıversek.

2. kaçınmayla dp yı aynı anda takabılırsın orda bı seçme durumu olmamıs sanırım :)

3. kritik taşını npc lerde isabet tasınıda pvp de takmanı tavsıye ederım

4. Kaçınma kritik gelme olasılığını düşürür yani vuran kişinin kritik vurma oranı kaçınma ise kritik yeme oranını düşürür yani ikiside boş en iyisi şöyle yap kardeşim isabetin pek yararını görmedim kritik vurduruyor ama kritik takarsan kritik vuruşların artak = hız+dp+hasar önleme+kritik+top hasarı böyle en mantıklı seçim ve tam bir savaş gemisi oluyor :)

5. Anladım benim gemide +49 hız 15 top hasarı 75k can +15 hasar önleme bide 14kritik hasarı var 75k can yerine 10 kaçınma takayımmı bi admin forumda 2si süper savunma yapıyor demişti:)

6. :) kaçınma taşı sana gelen isabeti engeller kritik taşıda gelen kritiğin daha fazla vurmasını sağlar sanırım tasslar hakkkında yeterlı bılgıye sahıp degılsın :)

7. Şuan denedim arkadaşıma kritik taşını çıkarıp 6 isabet taşı taktığımda kritikte 2k oynuyor ama vuruş serileşiyor

8. kardeşim ben şöyle takıorum kaçınma taşı hasar önleme taşı isabet taşı top hasarı

9. Anladım akrep,peki darbe yerine kaçınma takıyosun kritik yerine isabet.Düşündüm Bende Böyle takmayı düşünmüştüm ama etkisinin olup olmadığını merak ediyorum

10. Yani bilemem hiç denemedim bir arkadaşını yada filodan birini al yanına dene ama vudu puanın sıfır olacak şekilde dene :)

11. ben memnunum kasatura bence dene özellikle savasarda çok etkılı ve kartal gözunden 13k-16k o arada darbe alıorum

12. birden fazla tasarımın varsa hepsini duruma göre kullanabilirsin :)

Oğuzhan[T•R] likes this.
  13. Bende de mesela 70 dp 13 hasar önleme 10 kritik ve 14 hasar takılı en uygunu bu diye düşünüyorum çünkü kritik taşı hem hasarı hem olasılığını arttırdığı için full amiralle sanki 30luk takılı gibi vuruyorum :)

14. %100 katılıyorum :)

15. tabi isabet olasılıkları yüzde 100 ün üzerine çıkamamış oyuncular için isabetin ayrı bir önemi var.

16. Kaçınma bi işe yaramaz anca full adamalrda yarar mesele karşıdaki kişinin topları fulk 30luk 5. seviye %20 isabet + yetenek + kale felan derken %100 ü buluyor diyelim sen %5lik kaçınma koydun bu adamın isabet oranı %95 oluyor bu kadar basit isabettede aynı şekilde normal bir geminin kaçınma şansına bağlı olarak mesela karşıdaki kişide kaçınma şansı olan bir pet varsa onun değerini sıfırlar yani bir işe yaramaz ikiside anladın mı :)

17. cilalı yokken baya düşürür ama?

18. ya kısaca sizin isabet oranınız ve rakibin isabet oranının çok önemi var kaçınma şansında felan

19. %75 topların isabet oranı %10 barut %12 kale ve yetenek toplamda %97 araba peti taktıgımızde %107 isabet tası 7 olsa %114 rakip sana böyle geldi diyelim sende araba takıosun %104 e dustu çelik zrh %94 vudu serap %88 10 kaçınma tası %78 vuruşunun %22 si boşa atıyor savas halındeyken açılan kartal gözüyle vuruşunun %32 si engellenıyor kaçınma taşı büyük fark yapıyor

20. Valla bizim serverda savaş olmadığı için ben bir şey diyemicem :D Oyun gündelik mesai gibi :)