İsabet Mekaniği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve stilcos tarafından 15 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. stilcos

stilcos User

Kolay gelsin
    Gemide isabet taşı var kaleden monte edilmiş sekstant açık yetenektende agwenin görüşü açık fakat vuruşlar sabit değil şuna bi düzenleme gelsin artık

2. recvol

recvol User

vurduğunuz npc lerde değişik oranlarda kaçınma şanslarının olduğunu dikkate almalısınız

3. mamı_55

mamı_55 User

Arkadaşın bahsettiği o değil. Misal santa lucia 0 kaçınması var senin isabetin 130% olsa dahi oyukla misal veriyorum bir 10,000 vuruyorsun bir 10,300. İsabet oranı neden 100% ün üzerine çıkarıyoruz burda bir çelişki var.

4. Selam,

Bu oyunun formatı gereği bir uygulama, isabet şansı zaten adı üstünde şans. :) Gemilerden atılan her gülle hiçbir zaman isabet etmiyor.

İyi oyunlar

5. mamı_55

mamı_55 User

Hocam %90 iken olsa amenna. 100% ün ne anlama geldiğini biz mi bilmiyoruz ??

6. stilcos

stilcos User

Mami_55 inde dediği gibi gemi mesela benim isabet oranım 127 elitle iki kere 52 bin atıyor bir kere 50 bir kere 49 yani bence düzenlenmesi lazım

7. ya ben konu ile alakısı yok ama bir sorusoraacam ben oyukla 10 bin üzeri vurmak isityomda tam olarka ne yapmam lazım

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Teknik duyurular kısmında bulunan isabet mekaniği konusunu incelerseniz neden %100 üzerine çıktığını görebilirsiniz

9. kaddarr

kaddarr User

gemine 299 top koy öncelikle 299 admiral topu ile 10 bin vurursun zaten onun harici top hasarını yükseltmen gerekiyor isabet olasılığın %100 ü geçerse npc ye sıkarken bi faydası olmaz daha fazla artırmanın top hasarını artırman gerekiyor ve top sayını

10. bunlar yeterli oluyorsa ben admıral top kasam o zaman

11. kaddarr

kaddarr User

sandıklaardan çıkıyor

12. birde 179 tane amıral olsa kaç vururum birde normal sndıklardan mı yoksa etkınlık sandıgımı kaç tane cıkıyor

13. pardon 279 amıral top ıle

14. ya barutsuz 9000 ile 10000 arası vurmak için kaç top ve hangi kaleler açmam lazım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.