İsaber ve Hasar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ☾☆AyYıldız23 tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merak ettiğim konu şu ki petimde 14.25 oranında isabet taşı mevcut. Şuanda karaborsa da ise 3.25 oranında top hasarlı pet bulunmakta. Gemimde şaunda %135 isabet oranı var. Okuduğum kadarıyla isabet olasılığının %100 olması halinde npc lere tam isabetli vuruyoruz. yani benim %35 lik kısmım boşa çıkmış oluyor. Düşmana karşı olan vuruşum mühim değil şuanda tamamıyla sistem gemilerinden bahsediyorum. Şuanda ben petimden isabet taşını çıkartıp verine top hasarlı peti alıp takarsam vuruşum azalmayacak üstüne verilere göre sistemlere %3.25 daha fazla vurmuş olacağım öyle değil mi ? Konu hakkında bilgisi olan biri cevaplarsa sorumu çok memnun kalırım.

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2018
  2. hayır bazı npc lerin kaçınma oranı fazla olduğu için isabet taşını takman gerekmektedir. kesinlikle isabet taşını çıkarma. ki bu sadece npc ler için değil oyuncular içinde geçerlidir.

3. hocam eğer vurduğun npc lere göre değişir mesela 15 ve üstü haritalarda kaçınmaları var aynı oyunculara sıktığın gibi isabet taşına ihtiyaç duyarsın ama farklı bir npc nin kaçınması yok ise hasarın aynen dediğin gibi %3.25 artacaktır . benim pet taşlarım da 5.5 hasar ve 14.25 isabet beraber kullanıyorum

4. Anladım tamam teşekkürler. :)

5. Selam,

Konu çözüme kavuştuğu için, kilitlenmiştir. Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.