İrilti Olduk

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KılıcAlıReis tarafından 15 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goleme 1.8 milyar vuruş yaptım son 200 milyon kaldı hoop reset atıldı nasıl bi saçmalık surekli bekleyelim reset gelecek diye hiç bişey vurmayalim bakıp izleyelim

...City... bunu beğendi.
  2. burada artık insanlarla dalgamı geçiyorlar ne yapıyorlar belli değil şurda tepki gösterdiğimiz zamanda üslup diye yazı yazılıyor ya komple kapatın oyunu yada zırt pırt yama reset atıp durmayın...

3. Hayır herşeyi paylasiyolar deki saat 19:30 da reset gelecek deyip gün içinde birşeyler yazabilirsiniz millette derki o saatte reset var koruma almayim veya kasilmayim sezon yapıyım falan der bu nedir arkadaş günde 10 tane reset

-BARON bunu beğendi.
  4. ...City...

...City... User

Kesinlikle katılıyorum. Bu etkinlikte o kadar çok aqua güllem boşa gitti ki bu resetler yüzünden. 300milyon can kala reset geldi aynı şekilde. Yazık gerçekten.

-BARON bunu beğendi.
  5. zaten buraya konu açmaktaki amaç oyun içinde belli kısım oyuncuların mağdur olmasıdır adam atlantisteki açıkla gemisini doldurmuş uçmuş beni hiç ilgilendirmez ben kendi oyunuma bakarım ve ortada bir haksızlık varsa ona tepki gösteririm.

...City... ve -BARON bunu beğendi.
  6. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum hepsini ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.