İnternet Sağlayıcım

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ROVER.96 tarafından 21 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ROVER.96

ROVER.96 User

Merhabalar

İnternet Sağlayıcım Almanya üzerinden bağlanıyor. Ve bu sabah ki resete kadar PC üzerinden girebiliyordum. Fakat şuanda VPN olmadan giremiyorum. Oyuna ekstra birşey mi eklendi. Şuanda normal şekilde netimi kullanabiliyorum. Fakat oyuna giremiyorum. Ekstra VPN yuklemem gerekiyor.

Bir çözümü varmı sayın Forum adminleri yada oyuncu arkadaşlarım. Ben VPN kullanıp internet hızımın düşmesini istemiyorum. Destek olursanız sevinirim.

( Şuanda telefonun mobil verisini açıpta yazabildim. )

2. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Destek ekibinize yazınız.

Saygılarımla.

3. ROVER.96

ROVER.96 User

İnternetle alakalı büyük ihtimalle, servisi aradım. DNS sıfırlama yaptılar , düzelirse buradan yine paylaşıcam. Başkaları da aynı sorunu yaşarsa çözüm için bilgi kalmış olur.

Teşekkürler.

4. 15.05.2010

15.05.2010 User

cloudflare WARP indir sıkıntın gider diye düşünüyorum

5. Claduio

Umarım kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

6. ROVER.96

ROVER.96 User

Tekrardan Merhabalar ,

Sabaha doğru 04:00 a kadar denedim girmedi. Sonra yukarıda arkadaşımızın belirttiği uygulama ile girebildim. Fakat yine tek seferde giremediğim için firmadan destek talebi oluşturdum.

Şuanda oyuna VPN yada ekstra bir program olmadan giriyor. Söylediklerine göre bakım çalışması yapılmış altyapıda. Ondan dolayı olmuş olabilir diyorlar.

Destek olmaya çalışan ve bilgilerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

İyi oyunlar.

7. Claduio

Merhabalar,

Rica ederim. Görevimizi yapıyoruz. Bir parça destek olabildiysek ne mutlu bize. Bağlı olduğunuz sunucu destek ekibi yardım talebinizi değerlendirip üst makama iletecektir. iyi oyunlar, İyi forumlar diliyorum.

Saygılarımla.

ROVER.96 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.