Destek İNT11 Yani test sunucusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Centralqa05 tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu iyi bir şey mi ?

1. Evet kesinlikle iyi bir şey

30,8%
  2. Hayır Cidden Çok Kötü Bir Şey

46,2%
  3. Kararsızım :S

23,1%
  1. Arkadaşlar fark edeniniz oldu mu int sunucularına yeni bir sunucu eklenmiş :)
    Sakın girmeye çalışmayın o sunucu açılıncaya kadar orada tıkılı kalır çıkamazsınız benden demesi :D ama ben resmini koyacağım

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. Kardeşim o sunucunun İD'İ BELLİ Oranın İd'i 632 veya 1216 :) zaten Açık Beta Sunucusu Veya Beta testi sunucusu buraya aktarılabilir fakat şöyleki oranın ilk üyelerinden birisin :)

4. Ben global 4de sıralama oynuyorum 3 çєякєz☾★ ordada ilk üylerden biriyim ordadamı oynasam sıralama falan napsam :) şaka bi yanada bugünkü lwl görevleri taçlar falan çöpe gitti

5. Gün içerisinde büyük ihtimalle açılır :D

Cαρтαiη✭ bunu beğendi.
  6. Kaç saat geçti hala açılmasını bekliyoruz ve hesabada giriş olmuyor ne yapmamız gerek supporta'da mesaj attım akşamdan beri'de atmaya devam ediyorum arkadaşın hesabından ama bir türlü dönen yok

7. hangi ülke o server?:)

8. bir admin şifresini versinde girelim bari :)

9. Captain.

Captain. User

Usta sen kimsin :D benimle bir şekilde tanıştığın belli merak ettim forum üzerinden ulaşabilirmisin :)