int11 eziyeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 1ЄىЄى tarafından 22 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1ЄىЄى

1ЄىЄى User

3 gundur hesabıma gırış yapamıyorum, bana subborta yaz dedınız , turk subbortu ıngılız subbortuna yaz diyor, ıngılız subbortu çerezlerinizi temızleyın diyor, temızledım dedigimde aldıgım cevap bu
    Hello,
    Unfortunately there is nothing we can do from here, as the problem is at your end,
    i am sorry this is not the answer you are looking for but there is nothing we can do

ben hatamı kabul edıyorum ve magduruyetımın son bulması ıcın yapılması gereken işlem, int11 giriş yapan hesabımın sunucu değişikliği yapılarak baska bır sunucudan oyuna gırılmesı sadece bu :(
    kim çözecek bu sorunu? almanyamı baska bir ulkemı?

2. Birdünya insan calışıyor bu şirkette ve kimsede bukadar basit bir hatayı düzeltmiyolar ve hiçte iç acıcı cevaplar vermiyolar benm oyuna giremediğim zamanın inci acığını bp acığını vssini kim kapatıcak kimse zaten yeni cıkan svyi test etmek için girmeye çalışmak hata değil ayrıca hata bizde değil yönetimde acilen bu sorunun düzeltilmesini istiyorum

1ЄىЄى bunu beğendi.
  3. 1ЄىЄى

1ЄىЄى User

valla bu sorunu kımın cozecegı meçhul :)
    turk subbortu ıngılız subbortuna yazın dıyo
    ıngılızler bırsey yapamayız sory dıyo
    almanlar turklere yonlendırıyo
    ben bu üçgen ın ıcınde kayboldum sanırım :confused:

4. 3 gündür taçlar çöpegidiyor benim gemim 3. sırada arkamdakiler tpde yaklaşıyor vs vs kim vercek bunu hesabını bukadarmı aciz bir hizmet olur... o bölümü kaldırmışsınızda tıklayanlar kaldımı yani şimdi nerden bakarsanız bakın her şey saçmalık...

5. Bide sanki sport çare buluyormuş gibi sporta yazın diyorsunuz dalga geçer gibi sport şuanda tek ilgilendiği nokta otomatik gönderilen anketler okadar ...

6. bu soruna çözüm yok bekleyeceğiz maalesef

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesabın ID numarası nedir ?

8. çözülmü sorun acaba?

9. Bigpatron

Evet hesaba girip anasayfadan server değiştirilerek düzelir şayet server seçme listesindede sorun yokda

10. Bigpatron

Sizde girmez ama benim yetkim var girneye.

11. gemiye mi girebiliosunuz serweramı anlayamadım ama isterseniz bi bakın bu ID e.. tşk ederim:)34595873

12. 1ЄىЄى

1ЄىЄى User

Son düzenlenen: 23 Haziran 2016
  13. Bigpatron

Giriş yapmayı denermisin düzeltim şuan şayet düzelmedi ise lütfen haber ver yeniden bakayım :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. Bigpatron

Buda düzelmiş olması gerekli kontrol ederek bilgi verin lütfen

15. feteol

feteol User

NL1 284/41819689 bigpatron bu hesabada bi el atabilicekmisin supporttan yazdım hollanda sunucusuna onlar yapıcak bişey yok diye mesaj atmış siz bi giripte bakabilirmisiniz

16. Tşk ederiz Adminim oldu giriş yaptım :)

17. Bigpatron

Hallettim bir dene bakalım girecekmi doğru servera

18. feteol

feteol User

allah razı olsun girdi

19. ЄىЄى

ЄىЄى User

tş gırış yapabılıyorum hesabıma :)