İndirim Paketi Çektim Gelmedi

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ¦-ThE_RaNGeЯ-¦ tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ,
    Dün sabah İndirim paketi çektim fakat hesabıma gelmedi. PAzar yerindeki havai fişek almayı düşünüyordum ancak zamanında gelmediğinden dolayı alışveriş yapamadım. Supporta 3 kere bildirim attım ancak halen bir gelişme yok. Ve halen paket gelmedi. Gemide elit güllem kalmadı ve mağdurum . Benim zararımı kim karşılayacak şimdi.Etkinlik var bir şey yapamıyorum.Yüksek fiyattan da gülle almak istemiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

2. Selam,

Maduriyetinizi anlıyorum. Fakat size konu ile alakalı forum üzerinden destek sağlamamız söz konusu değil. Tekrardan Support(Destek Ekibi)a yazmanız gerekecek. Hesabınız mutlaka incelenir ve gereken yapılır. Supporttaki arkadaşlarımızında yoğun olduğunu, mutlaka size destek sağlayacaklarını hatırlatırım.

Saygılarımla.