indirim avantaj paketi=)Aruba kazanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İndirim avantaj paketi aruba kazanında da geçerli olsun mu?

1. Evet

oy sayısı 22
    78,6%
  2. Hayır

oy sayısı 6
    21,4%
  1. İndirim avantaj paketinin %25 indirim sağlama özelliği, aruba kazanında da geçerli olmalıdır. Böylece 1 mojo=100 inci yerine, 1 mojo=75 inci olacaktır ve daha çok harita açma şansına sahip olabileceğiz...

2. güzel bir fikir. son aylarda avantaj paketinin bir anlamı kalmamıştı bigpoint'in etkinliklerdeki politikaları yüzünden.b elki bi değeri artar

3. özkantr

özkantr User

arkadaşım aynı konuyu ben de actım ama sallayan olmamıstı :) bu sefer destek olur umarım

4. İnciyle mojo atacak kadar zenginseniz 75 yerine 100 vermek sizi pek etkilemez:D
    Yok inciniz önemlisyse haritayı 1 saat dolaşın 100 mojo atarsınız hemde beleşten:D

5. Güzel düşünmüşsün de zaman mı daha önemli paramı (veya incimi)?

6. sen öyle san 1 milyon inci yerine 750 bin inci atmayı düşünsene

7. Aynen, böylece daha az inci harcamış olacağız. İndirim avantaj paketi olmayan yine 1 milyon inci atmış olacak ve daha fazla inci harcamış olacaktır.

8. Zaten konuya destek veriyorum. Sadece 1 saatin önemli olduğunu, mojo toplamak için vakit kaybetmeden indirim olursa iyi olacağını söylüyorum ;)

9. Herseyide parayla elegecirmek biraz mantıksız deilmi. Bana gore emekle elde edilen seyden daha mutluluk veren bişey yoktur

10. zaman bukadar değerliyse ve zaman ayıramıyosan oyun oynamanın manası ne:)
    Yani inciden bukadar tasaruf etmek istiyosanız alın bi katlayıcı 1 haftada 10000 Mojo sizin olsun:)1 m inci harcamadığınız gibi ekstradan 400 k da inci biriktirirsiniz:)
    Herşey bi yana mojoya inci basanı ilk defa burda gördüm:)

11. Ben herkes gibi pır botu kullanmıyorum ve yetkilileri uyarıyorum pır botu kullananların gemisi sınırsız ban yesin. Şöyle haritaya bir admin gemisi girse eminimki en az 100 gemi ban yer...

12. Pır botu ne alaka ben botsuz değerler veriyorum sana.

13. Haftada 10.000 mojoyu tek başına toplayamazsın ancak 2-3 arkadaşın olacak gemiyi boşta bırakmadan toplayacaklar ki o kadar mojo olsun. Her topladığın pır mojo verse rahat rahat kasılır ama elle pır toplamak zahmetli, ayrıca inci kasmak etkinlikler sayesinde daha kolaylaştı ve dikkat et arubaya inci atarsan vudu güverte çıkarma şansın daha fazla oluyor.

14. özkantr

özkantr User

arkadaşım 100 bın ıncı yerıne 75bın ıncı atıcan 1 basak 1 capri acacan en az 50 bın gulle alacan gulle ve harıtaların verdıgı ıncı 55bın ıncı eder. artı barut zırh ve tp yapıcaz. actıgımız saggı ve yengec harıtalarını saymıyorum

15. Bunu ben biliyorum zaten :) Ben tp'ye oynadığım için inci atmak zorunda kalıyorum, ama bazı arkadaşlar arubaya inci mi atılır diyor :(

16. fikirlere herzaman saygılıyım atan vardır inci kendinin.inşallah dilediğiniz gibi olur ama benim mojoya attığım inci 6 yıl boyunca 10 k yı geçmemiştir.böyle bi konu olunca şaşırdım açıkçası:)

17. İnci atacaksınki sürekli özel haritan olsun, darbe puanın çok olsun, vudu güvertesi süresi uzasın. Sade mojo atarsan işin zor. Ayrıca özel harita yapınca tp ve ep kasıyorsun ve altın rütbe almak istiyorsan harita yapman şart, tabi beleşten şifa yapıp tp kasıyorsan o ayrı :)

18. özkantr

özkantr User

sadece tp deıl mesele barut zırh ta cok onemlıonu kastedıyorum. etkınlıklerde cok gerekıyor barut. pazar ındırımı 2m ıncı gbı bı mıktar alıswerıs yapmayınca bı manası olmuyo almanın. barı etkı alanını gelıstırsınler

19. dostum sizin dediğiniz olacak olursa başkasıda kalelerde %25 indirim ister ozaman bununda olması gerekir

20. özkantr

özkantr User

kale gunu yapıyolar zate gerek yok