İnciyi Nerede Kullanayım / Işık Tılsımı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve kadir tarafından 8 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir

kadir User

Merhaba herkese arada giriyorum oyuna zayıf bir gemim var etkinliğin sonuna denk geldim az inci kastım 3milyon inci var gemide bu inci ile kalemi yapayım yoks top yerimi açayım gemide 250 tane top yeri var inci ile olanları hiç açmadım kale olarak ta gülle rampası seviye 3 bir ki kalede seviye 1 sizce ne yapayım

Bir sorum daha var forumda gördüm tam emin olamadım gemim 15 lv ışık tılsımında ki slotları kesince top mu veriyor evet ise hangi topları veriyor acaba

2. evet top veriyo dünya yara nacı veren gibi suan iyi toplardan veriyo ışıkta kasılmanı tavsiye ederim gelen kristal ile yetenek yap inciyi bence beklet kale indirimi gelcek yakın zamanda rampayı yükseltirsin şahsi fikrim . ama ışık tılsımında toplarını güzel geliştirirsin

3. inciyi top yeri ac 2m kadar 1m mojo at bu harıta ve yaklasık 600-700 k elıt cephane gelır. harıtaları kaptana yaptır. sonra bu sekılde ısıkta kasıldevam et ısıkta kasıl

4. kadir

kadir User

değişiklilk olmuş o zaman bi kaç ay önce yoktu birde az inci veriyordu attıgım gülleyi karşılamıyordu acaba gelen inci de arttı mı ki

5. Filo bul kendine bi tane

6. MİMAR

MİMAR User

inciyi mojoya at gelen haritaları kaptana yaptır ışık ya da behomonta gir gelen gülleyi inciye çevir +olarakda gelen toplar ve tarifleriyle toplaarın sevıyesını artır ,(650k inciyi mojo ya attım haritalardan hemen hemen 300-400k geri getirecek cıkan gülleyle ışıka girdim yarım saatte 400k inci kastım daha güllem bitmedi büyük ihtimalle 1milyonu geçer kar edmiş olucam)

7. -LegenD-

-LegenD- User

Cevaplarınız için teşekkürler ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.