iNCİM KENDİLİĞİNDEN HARCANIYO

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ⊛⊛₣ι̇ƦαƦι̇⊛⊛ tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İncim 7 bini geçince harcanıyo 2 bine düşüyo kasamıyorum gemiyi çok acil yardım çoook acil

2. silah arkadaşını kapatman lazım patlayan güllen 10 binden az olunca otomatikman gülle alıyor buda hesabından 5 bin incinin gitmesi demek silah arkadaşını kapatmak yerine kovada bilirsin

3. tamir simgesinin sanırım solundaki yere tıkla 10 bin gülle azaldığında alın üzerine tıkla

kovmak için ise taverna - korsanlar - korsan kov

4. Silah Ustasını kovman gerekir.Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum ancak malesef sistem buna izin vermiyor.Truva atı mı diye konu açmıştım.Düzelme olmayınca öyle olduğunu anladım.Geminize Silah Ustası alırken bir kez daha düşünün derim..

5. gereken cevap verildiğinden konuyu kilitliyorum. oyuna girerken sürekli kapatmayı unutmayınız daha fazla inci zararınız olmasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.