incilerim yok olmuş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve anterrabae tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anterrabae

anterrabae User

merhaba.

hesabı daha dün açtım. katlayıcı vs aldım, en baştan bir full gemi yapmak için. o yüzden hiç alışveriş yapmadım incilerle. üç bin standart oyun başında verilen incilerim duruyordu. üzerine de biraz pırıltı kastım altı bin civarı inci yapmıştım. fakat şimdi işten yeni geldim bakayım dedim, hop ki inciler uçmuş. dedim acaba marketten altın teklifi verirken yanlışlıkla incilerle mi alışveriş yaptım, o yüzden seyir defterine baktım ama orada da yok. tek satın aldığım ürün yelken. ekran görüntüsü de aşağıdadır.

forum içinde yöneticiler iletimi görürse ve yardımcı olursa sevinirim. gerçekten saçma bir şey bu. o kadar katlayıcı alıp pırıltı kasmamın ardından aniden incilerim yok oluyor. ve seyir defterinde de nerede harcadığım -ki aslında harcamadım- belli değil.

incilerimi geri vermenizi rica ediyorum.

seyir defteri ekran görüntüsü: http://i.hizliresim.com/aopO1g.png

2. serverinizi kontrol ediniz lütfen.

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Supporta yazın bir kontrol etsinler.

4. anterrabae

anterrabae User

@kasatura,

serverim aynı, ona da dikkat ettim, acaba başka sunucuda mıyım dedim, ama aynı sunucu.

@Sempatis,

foruma henüz yeni üye oldum. link vs verir misiniz?

5. *Sempatis*

*Sempatis* User

ߣĄĈĶŜĖà ve Beylerbeyi bunu beğendi.
  6. anterrabae

anterrabae User

7. Supporta yazin kesin bilgi verirler

Beylerbeyi bunu beğendi.
  8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yardım için teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.