İncileri en verimli nasıl harcarım...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Calypsoo tarafından 11 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Calypsoo

Calypsoo User

Şuan 30k inci mevcut hesabımda. Oyunda yeni değilim aslında ama bunları en verimli nasıl harcarım cidden bilmiyorum. Gemi olarak , top olarak ve gülle olarak baya baya bi geride baya baya bi eksiği olan biriyim. (örn: oyukla anca 3k sıkıyorum :D ) Önerilerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar...

2. Top yeri satın al.Yada kale gününü bekle rampa aç.

3. Sana tavsiye olarak şunları sunabilirim 1.olarak küçük bir kristal paketi çekeceksin 50 türk lirasıydı son fiyat artışıyla ne kadar oldu onu bilmiyorum aldığın paketle gemini ortalama 30 yetenek yapabiliyorsun.2. olarak kalelerden rampa barutluk ve monte edilmiş sekstant açman gerekiyor.3.Aşama ise amiral topu elde etmek bunun iki şekilde elde edebilirsin birincisi lig parası kasarak 50 amiral topu alabilirsin tabi bunun için belli bir sayıda amiral topu pazardan almış olman gerekiyor yada diyeceğim ikinci elde etme seçeneği olarak 50 amiral topu 18 türk lirasına satılıyordu tabi buda fiyat artısından önceki fiyatı şuanda ne kadar olduğunu bilmiyorum :)

4. atlas42

atlas42 User

Daha fazla top için ben de top yuvası satın almanı öneririm.

5. Oyunu oynamayı cidden düşünüyorsan fildişi güverte almanı öneririm şimdiden çok faydalı olacaktır 50 TL şuan ve sınırsız kalacaktır geminde.Birde etkinliklerde inci veren npclere sıkabildiğin kadar sık avantajlı olur senin için inci kasarsın;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.