İNCİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mandylane tarafından 16 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mandylane

Mandylane User

Üye ID:
    1216/68598
    3 x de 75 bın ıncı aldım fakat hesabıma gecmedı su an hesabım - incide dir yardımcı olurmusunuz

2016-10-16 19:48:39
    247500 inci satın alındı.
    247'500 İnci

Son düzenlenen: 16 Ekim 2016
  2. Eğer eksiden artıya geçmesi için 225kdan az inciye ihtiyacınız varsa önce payment supporta yazıp ürününüzün hesabınıza geçişini sağlamalarını isteyin daha sonra sorun hala düzelmediyse supporta yazın size yol göstersinler bu konuda

3. Mandylane

Mandylane User

hesabım İNCI:-423'777 ıncıdedır bunun 247.500 k sını tl ıle aldım fakat burdan dusmedı gerı kalanı harıta ıle tamamlayabılıyorum bunun ıcınde mı payment supporta yazmam gerekıyor

4. çektiğiniz inci 225k. çekmeden önceki inciniz -423.777 doğru mu anladım? Eğer doğru anladıysam şu an inciniz -198.777 olmalı. Fakat hesabınıza çıkış giriş yapmanıza rağmen inciniz hala -423.777 ise payment supporta yazın

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Pekala neden eksi inciye inmişti onunda sebebini yazsaydınız ya.

6. mamı_55

mamı_55 User

Cevabımı nolur yanlış anlamayın ama bu neyi değiştirir ki ? Sadece para karşılığı aldığı incinin gelmediğini söylemiş.

7. MusaSOW

MusaSOW User

merak ettık - ıncı sebebını solesın:D

8. atlas66

atlas66 User

bende de altın -250 bin oldu sistem yaptırmasın - ye indirmesin izin vermesin

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesabı zaten eksi incide yani borçlu, artıya çıkana kadar gelmez inci falan.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.