İnci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 26 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

Bana tüm inci kasma yollarını söyler misiniz?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Pırıltı
    İnci veren npcler (tentakel,fly,kiribati vs.)
    Admiraller
    özel haritalar
    tılsım haritaları

en önemlisi etkinlikler mesela bu etkinliğin haftasonu görevleri mükemmel işinize yarar

3. Esesli69

Esesli69 User

Çok inci veren npc var mı üst haritalarda falan? Millet nerden kasıyor bu kadar inciyi anlamadım :D

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Admiral Lucia dışında pek önemli bir şey yok onun dışında tentakeller her yerde var saatte 10-12k inci kasılabiliyor aynı ışıkta sunburst keser gibi.
    Onun dışında etkinlik görevleri çok iyi yani 1 saat olmadan bitiyor 30-40k inci veriyor.
    Arenadan da saatte 30-40k gülle yapılabiliyor sonra onu şampiyon atıyorsun incisini alıyorsun :)

5. Esesli69

Esesli69 User

Ben etkinlik görevlerini ilk defa duyuyorum. Haftasonu mu çıkıyorlar? Şu an yok mesela. Etkinlik görevlerini açıkladıktan sonra konuyu kilitleyebilirsiniz. çok teşekkürler :)

6. kardeş cuma günü öğleden sonra ile pazartesi öğleden önceye kadar güvenli limanda etkinlik görevi alabilirsin 2 npc var kırmızı olan arenaya atıyor diğeri görev veriyor

7. ●ђр●

●ђр● Guest

aynen hiç değilse bugünkini yapın son görev harika mesela 20bin inci 100 ruh vs.

8. Esesli69

Esesli69 User

Eyvallah saolun çok işime yaradı :)

9. ●ђр●

●ђр● Guest

ne demek yaptıysanız konu kilit, iyi oyunlar.. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.