İnci

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by cakirbasri, Jun 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. cakirbasri

cakirbasri User

Merhaba

Rampa 5/6 yetenekler 30/60 11 level gülle yükleme süresi 3 sn olan ve oyukla barutsuz 4500-4700 kritik ihtimali 14% ve kritik 5700-6100 arası vuran bir gemim var. İyi bir alyanstayım. Bu durumdaki bir gemi için inci kazanmanın en kolay yada çabuk yolu nedir önerileriniz nelerdir.

Ayrıca oyunda sadece eğlenmek için yapılabilecek neler var bana/bize yaptığınız eğlenceli şeyleri de anlatabilirsiniz.

Teşekkürler.

2. ışık we haritan warsa yap(başak we oğlak yapabilirsin) weyahut 11 haritasında santa kesip amiral lucia çıkarcan:) lwl yükselt arkadaşların sana almirante kessin oda inciwerir :)

cakirbasri likes this.
  3. eğer ışık bulunduğun alyanstaysa 10 milyon gülle kas ve çıkma ışıktan :D

4. ışık en önemlisi tabiki ama arkadaşlar sölememiş pırıltı katlayıcısı alıp pırıltı kasmayı da unutma :)

5. Işık sizin deilse alyansına söyle 16 lvl yapsınlar behemontta takıl

6. şimdilik alfonso kes sadece, sürekli kes, amirale rastladıkça inciye dönüştürürsün, günde bir iki tane rastlasan bile normal zamanda kasacağın inciden fazlasını kasarsın. etkinlik sonu eğer güllen artarsa lanetli kasar geminin içini tılsımla doldurursun. yani önümüzdeki bir hafta boyunca hep bunu yap.

7. Yada taşın yoksa tasarımda tasarım alabilirsin :)

8. OutLaw_07

OutLaw_07 User

artık etkinlik öğeleri yapmak önceye göre zorlaştı.umarım önceden yaptığın ruhlar vardır

9. cakirbasri

cakirbasri User

Cevaplarınız için teşekkürler ışık bizde ama yavaş kaldığımı düşünüyorum ama öbür türlüde habire pırıltı toplamak katlayıcı alıp işkence gibi geliyor sanırım ışıkta takılacağım :) bu etkinlikte baya şanssızım ben baya aşşağı gitsem yukarda çıkıyor yukarı gitsem aşşağıda çıkıyor ortada durayım desem gemi yavaş yetişemiyorum yine ışınlan desen geçen etkinlik yoktum :) neyse kolay gelsin.

deadalus ve Vasco de gama var :) teşekkürler