inci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve karantina tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karantina

karantina User

Oyunda kendimizi geliştirebilmemiz için topladığımız incileri ne yapalım nerede harcayalım ?

2. öncelikle top(amiral özellikle) alın bence sonra en az 16 yetenek bunları npc ye verin sonra kalelerden top rampası barutluk sekstant yapmanız sizin açınızdan daha iyi gelişmenize yardımcı olacaktır bu arada güverteleride yavaş yavaş topla beraber incili yapmanız tabiki.

Deniz*Tech*AsTM bunu beğendi.
  3. kental

kental User

Amiral topları çok öneriliyor. Yukarıdaki arkadaşımın dediğine katılıyorum. Fakat amiraller oldukça pahalı şu aşamada. Ortalama 2,2milyon inci gidiyor.

Ben topladığım incileri yetenek kale dönüşümlü olarak veriyorum. Hangisi o an daha ucuzsa ona veriyorum. Etkinliklerdeki 27,5 ve 30 luklar ile tamamlıyorum. Öncelikle vuruşlarımı en iyi hale getirip, sarfiyatımı en aza indirmem gerekli. Ondan sonra amirallere geçebilirim ancak.

Siz de bu şekilde bir yol belirleyebilirsiniz.

4. Kardes gemini kas pazardaki 25 lik lere az teklifler vererek al geminin toplari full olsun once sonrasinda ise kalelerine harca sseafight in suanki durumuna bakilirsa ayda 1 etkinlik cikiyo o etkinliklerde kental arkadasimizinda yaptigi gibi 30 luk top alirsin ruhlarla istersen amiral alabilirsin bana gore alma cunki su siralar etkinliklerde iyi ep kasiyoruz tabi son etkinlik haric yani gemindeki inciyi etkinliklerde ruh karsiligi top almak icin kas kendine bi program yap mesela 1 ayda 10 top al rampayi gelistir gibi

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

arkadaşların yorumları için bir süre açık bırakıldı şimdi de kapatıldı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.