Öneri İnci Satışı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve asdfasdfasdf tarafından 1 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İnci satın alıyor musunuz?

1. Happy Hour'da alıyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Asla

93,8%
  3. Sürekli alıyorum.

6,3%
  4. Zorunda kalınca, acelem varsa vb. durumlarda alıyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
  1. İnci satışı hiçbir anlam ifade etmiyor. Şöyle ki:
    750.000 inci 599.90 TL, benim beş haftadır oyunda olan görece güçsüz hesabımdaki gemimin 10 saatlik oyun süresinde kazanacağı inci 3-4 milyon civarı ki aramızda bunun on katını kazanan belki de inciye ihtiyaç duymayan çok kişinin olduğunu biliyoruz.
    Tahmin ediyorum ki kimse inci satın alıyor olamaz. Yirmi sene aynı paketleri satmaya çalışmak nerenin mantığı anlamıyorum, hala amiral topu paketi falan var. On beş lira olan paket ve deniz kurdu başlangıcı dışında alınması olası "hepsi bir yerde" paketleri de yok.
    Önerim inci paketlerinin gözden geçirilmesi, yulong ve safanad satışı olması, mantık dışı paketlerin komple kaldırılması ve avantaj bölümünde: kalede %5 indirim avantajı satışı, pırıltı katlayıcının kaldırılması(x3-5 ile değiştirilmesi de işe yarar olabilir.), yetenek dolum hızı x2 gibi satın almaya değer ama olağanüstü öde-kazan mekanikleri içermeyen, oyuncunun ilgisini çekecek şeyler satılması. Benim aklıma gelenler bu kadar tahminimce kimse marketin bu kısımlarını kullanmıyor bu sebeple fikirlerinizi eklemeniz hepimizin işine gelecektir.
    Star bunları komple iletirsen sevinirim. Ciddiye alıp bir şey yapacaklarını sanmıyorum zaten yapacak olsalar 10 yılda yaparladı ama kafalarında bir kıvılcım ateşleriz belki. Forumdaki arkadaşlardan da destek alırsak tadından yenmez.

-onur824- ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. oyunun ücretsiz verceği çok şey var ama hala daha ek gelir ne gelirse diye duruyor ve hala bunları satın alanlar var şahidim ama yakında yt sektöründe oyundaki tüm tecrübelerimi paylaşacağım şimdiden takipte kalın.
    yeni başlayan oyuncu dırek 1 m ıncı 1 m gulle ve 5 seviye vudu topu 100 yetenek yapacak kadar yenetek puanı 1 ay vıp yuruyen tamırcı vs verılmeli

-onur824- bunu beğendi.
  3. 45herkez

45herkez User

@Youtube=raynx61 gülle top, vıp katılıyorum ama diperleri oyuncu kendisi yapmalı zaten bu oyuna başlacaksan masraf yapmadan direk oto almalı

4. Yenı baslayan bır hesap en az 60-80 k npcye atabılmelı 20 k atana kadar yapmadıgı sey kalmıyor oyunda

-onur824- bunu beğendi.
  5. jaka3838

jaka3838 User

bilmiyorum alt haritalara arada iniyor musunuz ama ne 1 ne 2 ne 3 ne de başka haritalarda yeni oyuncu göremiyoruz. belki tek tük arada denk geliyor. o kadar vakit alan bir oyun ki bu kimse sıfırdan başlayıp oynamak istemiyor. geri başlayanlar da oyunun astronomik zaman istemesinden dolayı vazgeçiyor. oyunda hala birçok ödül ve satılan ürün 10-15 sene öncesinin kaale alınacak ürünleri. yeni başlayan birisinin oyukla, bir süre çabayla 5-7k vurması yeni oyuncuya sen başlama demek gibi bir şey. ki elit gülle ile vurunca da devasa farklar olmuyor. oyunda çok ciddi değişikliklere ve tabi ki yeni gelen oyuncu ile mevcut oyuncuyu tekrar oyuna ısındaracak tatmin edici ödül miktarlarına ihtiyaç var

-onur824- bunu beğendi.
  6. oyunda rekabet yok , yıllar önce güzeldi çünkü herkes birbirine yakındı ve birbirini batırabiliyordu . birini batıramıyorsan başka bir arkadaşın gelir 2 kişi batırırdın . Şimdi aşağıda oyuncu yok diyoruz 40 level arkadaşlar aşağıya inip yeni başlayab arkadaşlara 300k vurmaya çalıştığı için oyuncu yok , 5 sene oynasa yine batıramaz yeni başlayan . Sonuç şuanki seafight , tam bir çöp oyun haline geldi , amaç yok , zaman çok istiyor ,oyuncu farkları çok fazla , her şey para ile . Herkes farklı oyun oynuyor ama ben bu kadar kötü yönetilen başka bir oyun görmedim .

by_Temmpratist ve -onur824- bunu beğendi.