İnci kullanımı yardım!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mayyaxd tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mayyaxd

mayyaxd User

merhaba iyi oyunlar gülle rampası 5/7 aralıklı top yerlerı 4/7 yetenek 31 gemım de 231 top mevcut elımde 300k inci var bunu nereye harcasam daha iyi olur ben inciyle top yuvası acmaktan yanayım yardımızı beklıyorum

2. mayyaxd

mayyaxd User

indirimi bekleyım mı gelmesi yakınmıdır?

3. indirim en son 22 temmuz da çıkmıştı ama incin varsa yine de beklemeye değer çünkü baya kar edersin, incine değer katmak istersen benden sana büyük tavsiye; gemin iyiyse harita yaparım sabırım var dersen ve etkinlikte kasmak istemiyorum kalabalık vs dersen git 1-2 saat mojo topla sonra elinde ki mojoları da ve kendinden de 100.000 inci kadarını mojoya at. oradan iyi miktarda özel harita çıkacaktır, haritaları vurunca verdiğin 100bini iki katı geri almış olursun belki daha fazla ve mojodan çıkan gülle vs ıvır zıvırın olur aynı zamanda da haritalardan gelen barut zıpkın vs.

4. incini harcama ve kale indirimini bekle orta kale ve burun kalesindeki önemli kaleleri biraz geliştir ilk işin kaleler olsun , pırıltıdan çıkan mojolarlada harita yap gelen inciyi yatır kalelere , ve alyansı olan bir filoya gir ışık tılsımındada inci kasabilirsin