Inci Kasmak Ve Yardım

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve mehmet_1995_ tarafından 2 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar Selamlar Oyunda Gelişmek İçin Ne yapmalıyım gemim aşağıdaki gibi. Drakir ile inci kasmak kolay deniyor fakat 2k inci alıyoruz 1 k sı attıgımız gülle zaten ve 3-4 saatte milyon inci kasılıyor diyor herkes. Ne yapmalıyım gemimi daha fazla güçlendirmek için. şu an patlayanla 78-107k arası vuruyorum

Kaleler full

Yetenekler Full

Toplar vudu 300 küsür ve kalanı dünyayaran

Altın geyik vb hiç kesmedim öncesinde bugun araştırdım ama nereden bulurum öğrenemedim.

2. altın geyiği 30 levelde bulursun ama kesemezsin :D

3. Şu an senin vudu toplarından kurtulman lazım onun için dünyayaran kasmaya odaklanman lazım. Geçtiğimiz sezonların ödüllerinde seviyesiz dünyayaran tarifleri oluyordu oradan kasabilirdin ama bu sezon koymamışlar. Diğer sezonda koyarlar mı belli değil ona da 3 ay mı ne var zaten. Eğer para harcarım gelişimim için diyorsan dünyayaran içeren paketleri alabilirsin. Geçtiğimiz günlerde de sandıklara 1.Seviye dünyayaran koydular sandıkta onu kovalayabilirsin. Bunlar dışında pırıltı toplayıp mojo kasabilirsin ve mojoyu harcayıp harita çıkartabilirsin. haritayıda kaptanlara yaptırırsın. Başağı sen yaparsın. Yani çeşitli yollar var kasmak için ancak o toplar seni zorluyor işte. 3-4 saatte milyon inci kasılıyor diyen arkadaşların envanteri seviyeli seviyesiz dünyayaranla doludur mutlaka. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmiyor maalesef

4. Kesinlikle haklı toplardan kaynaklanıyor zaten kale ile yeteneği topsuz fullenmen mucize onlar dolana kadar her türlü toplarının dolması gerekiyordu sanırım atlamışsın benim gemimde kale yok gibi yetenek ful fakat 150k civarı vuruyorum drake ye düşün kale ful olsa yetenekde 160 170 lere çıkar diye bekliyorum seri bir şekilde topları değiştirmeye çalış.

5. Ve kesinlikle doğru söylüyorlar 15 20 dk arasında etkinlikle ama ciddi oynarsan hız basarak vs 100k inci çok normal kasılıyor.

6. Bence şuan gelen incini anahtara yatırım yapıp sandık açmalısın hem oradan gelen gülleyi yine inciye çevirirsin hem de 1. seviye dünya yaran topları çıkabiliyor sandıklardan böylece ilk etapta vudularını dünya 1 yapmış olursun en azından tabi etkinliklerden de faydalanırsın bu süreç içerisinde.

7. sağolun dediğiniz gibi sandık alıp kovalayacagım ve etkinliklerde inci kasmaya devam edecegim

bir sorum daha var etkinlik anahtarı almak daha karlı şu an ve alsam 1k küsür. bunlar etkinlik bittikten ne kadar zaman sonra normal anahtara dönüşüyor ?

8. baba34_foo

baba34_foo User

Yetenek - Kale fullendikten sonra sizin inciyle gülle almak dışında bir şeyiniz zaten kalmamış. İnciyi kenara koyup önceliğinizi level ve sezon olarak değiştirin. Bu ikisinde ilerleyin çünkü dünya 0 artık sezonda kasılmıyor ama safanadla alıma geliyor, safanad kasmanız içinde en az 41 level olmalısınız. Sezondan buff ve seviye yükseltme kasmanız gerekli

-onur824- bunu beğendi.
  9. -onur824-

-onur824- User

Selam dostum inci kasmak için tılsımları deneyebilirsin onun dışında özgürlük, yağmacı vb. etkinliklerden iyi inci kasılır. Ama en önemli şey toplar olduğu için sezona ağırlık ver derim. seviyesiz dünya vermese bile şimdiden üst seviyelerin tariflerini yapar, buff, ganimet kesesi vb. kasarsın. eğer keselerden %10 hazine sandığı taşı çıkarsa mutlaka gemine tak, bol bol sandık aç. bolca etkinlik anahtarı al mesela her etkinlikte 1000 tane gibi. onun dışında mojoya inci atarak da gemini geliştirbilirsin (başak ve oğlağı elle vurmak kaydıyla). Mojoya verdiğin inci, haritalardan aşağı yukarı aynı oranda geri dönmekte (hatta oğlağa elit gülle atmaman durumunda daha fazla inci olarak geri dönmekte.)

Bunun dışında ışık tılsımı gemisi değilsen gülle ve inci kastıkça level almaya da devam edebilirsin. (Üst haritalarda bayağı inciye ihtiyacın olacak çok güllen gidecek haberin olsun :) )

10. -onur824-

-onur824- User

Bunun da belli bir zamanı yok bazen bir etkinlikten hemen sonra değişiyor, bazen birkaç etkinlik boyunca envanterde kalıyorlar onu her etkinlik için oyun programcıları belirliyorlar. Ama genel olarak ayda en az 1 kez normal anahtarla değişiyor.(Daha uzun ve daha kısa olabilir dediğim gibi her etkinlikten sonra değişmiyor :) )

11. Herkese çok teşekkürler. Cevaplarınız için.

12. -onur824-

-onur824- User

Ayrıca her gün uçurum haritasına 2 kez girerek de inci kasarsın. sezon görevini de yaparsın. :)

13. Bmw_116

Bmw_116 User

Knk uçurum kasmak için rehber varmı. Her dalga nasıl geçilir neler lazim vb. Bir arkadaş yazmış ama pek birsey anlamadim anlamadim maalesef ve oranin ödülleri tatmin edici mi ?

-onur824- bunu beğendi.
  14. -onur824-

-onur824- User

Öncelikle uçurumu nasıl yapacağın gemiye göre değişir. Geminin gücü, gemide zırh plaka olup olmaması vb. önemli. Ben düşük ve orta halli gemiler için kısaca yazmaya çalışayım: öncelikle geminize bir savunma modu ve bir npc tank modu yapın. Savunma petinde kaçınma ve hasar önleme ikisi olacak. (İsabet değil bakın pette hasar önleme ve kaçınma!) iki moda da savunma petini takın. kaleleri, topları vb. ayarlayın. Uçurumun üst levelleri için ıskarmoz lazım varsa genişletmelere sadece ıskarmoz takın ful savunma ile uçuruma girmeniz lazım. Geminizde varsa eğer mutlaka zırh plaka taşı takılı olsun. Kalelerden yeteneklerden hasar önleme kaçınma açık olsun ve sv3 çeviklik eğitimcisi (sandık toplayarak çıkar) takılı olsun.
    Savunma modu ile npc tanklama modu arasındaki tek fark: savunmada paralı asker, npc tankda bekçi takılı olacak (yoksa 20'yi geçemezsiniz.)

Şimdi gelelim uçuruma: 19. dalgaya kadar savunma modunda gelebilirsiniz çok zor değil. Bu yüzden 19'dan öncesini yazmayacağım. (Gemi çok çok zayıf 200 toplu vb. ise 18'den sonrasına devam etmeyi önermiyorum) 18'de rahibi en sona bırak diğer sistemleri kes. 19 girişinde kartal gözünü aç, uçurum güllesi seçili olsun. durdurulamaz ekipman menüsünde olsun. girer girmez donacaksın. durdurulamaz bas, buzlayan npc'ye menzil yap batır. sonrasında kartal gözü ile sarı canavarın çevresinde uzaktan uzaktan dolaşarak vurun. kırmızı alanın içine girmezseniz hiçbişey olmaz. (Savunma modu)

19'dan 20'ye girerken bir npc bırakın haritada köşeye kaçın npc tank moduna dönün. aslan siperini hazır edin. şarapnel yağmuru varsa açın. topçuyu bitirip 20. dalgaya girin aslan siperini de açın. önce worg uçurum hilebazı mı ne var onu bitirin. ardından fenral diye bir sistem var onu bitirin. daha sonra köşeye kaçın tamir basın. savunma moduna dönün. aslan siperi, şarapnel yağmuru vb. kapayın. ufak sistemler batınca büyük boss'un üzerindeki kırmızı alan 15-20 saniyede bitecek onu takip edin kırmızı alan gidene kadar kesinlikle boss'a yaklaşmayın. beyaza döndüğü an gidin boss'u batırın.
    21 ve 22'yi ise savunma modu ile ek bişeyler açmadan geçebilirsiniz. arada sistemlerden kaçıp elmonun ateşi vb. ile bazılarını yavaşlatıp kaça kaça indirebilirsiniz tabi.

23'e girmeden önce npc tank moduna dönün. şarapnel yağmuru açabilirsiniz. buzu bitirin ardından bombacıyı batırın. sonra kaçıp tamir basın savunma moduna dönüp rahibi batırın. (sistemleri çok şifalıyor :) ) sonra topçuyu vurun, baskıncıları kaça kaça menzilden de vurabilirsiniz.
    24'te durdurulamaz basın uçurum işkencecisini batırın. elmonun ateşi atın sizi sersemletme olasılığı azalıyor. sonra size debuff uygulayan mavi canavarı batırın. sonra uçurum topçusu. geri kalan 3 sistemi baskıncı ve uçurumun bekçilerini menzilden kaça kaça vurabilirsiniz. (sol üstteki ada kaçıp sistemleri etrafında döndürmek için mükemmel :) ) 24'te mutlaka bir sistem bırakın onu batırmadan evvel tank moduna döneceksiniz.

25 girmeden önce npc tank moduna dönün, aslan siperini ve şarapnel yağmurunu açın. Ayrıca vudu uğuru yeteneği önceden seçilmiş ve hazır durumda olsun. varsa inya kanı basın (yoksa durdurulamaz), önce uçurumun işkencecilerini bitirin. onlar bitince darbeniz azalırsa tamir olun. Ayrıca vudu uğurunu basabilirsiniz. sonra 3 büyük boss'u tek tek batırın.

Aynı modda 26. dalgaya gelelim. 26'da önce buzu batırmayı öneririm. sonrasında uçrumun valisi veya kırmızı alan içindeki npc. Önce kırmızı alandakini batırırsanız, içindeki kırmızı alanı ile siz tamir olmaya giderken npc'leri hızla üzerinize süremez ve rahat tamir olursunuz. sonra topçuyu bitirin. kırmızı veya uçurumun valisi bitince aslan siperi kapatabilirsiniz. bekçileri en sonra bırakın savunma moduna dönüp kaça kaça, darbe yemeden batırın.
    27. dalgaya ise hiç gelmenize gerek yok full bir gemi değilseniz, geçemezsiniz veya çok zor geçseniz bile zarar ettirir.

He bu yazdığım ufak gemiler için tabiki ful gemiler için başka. Benim gemim derseniz orta halli bir gemi daha önceden bu şekilde bu sırayla yapıyordum her zaman 26'yı bitiriyordum. Şu anda ise 20 hariç hiçbir dalgada npc tank moduna dönmüyorum ve hiçbir dalgada da aslan siperine ihtiyacım olmuyor. (26'dan üstüyle pek uğraşmıyorum çok vakit ve item yiyor.) İlerde kupa kalelerinden npc kaçınmayı fullediğimde ve hasar önleme taşlarımı biraz daha yükselttiğimde 20. dalgada da npc tank moduna ihtiyacım olmayacak. (Bende şu an hasar önleme taşları tasarımda ve pette 26 seviye, zırh plaka var, sv5 ıskarmoz var, kale yetenekte hasar önleme kaçınma full.)

sekiz bunu beğendi.
  15. -onur824-

-onur824- User

Ödüllere gelince, dediğim gibi geminin gücüne göre değişiyor tatmin edici olup olmaması. Mesela geminde ıskarmoz vb. yoksa uçurumda 500 aslan siperi harcasan tabiki zarar edersin :p uçurum güllesiyle 200k civarı vuran gemiler için 150-200 arası aslan siperi ideal diye düşünüyorum. zaten sadece 20, 25 ve 26 başında kullanacaksınız. Çünkü sezon görevi de var ve yapmak gerekiyor. He gemi çok zayıfsa ve/veya ben sezon ile uğraşamam diyorsan o zaman 18'den sonrasıyla uğraşmaya gerek yok bence. veya isterseniz 23'e kadar gelebilirsiniz orda geminizi batırabilirsiniz.:):)

Ayrıca bunu da yazıyım: geminiz çok çok zayıfsa ve 10. dalgayı geçmekte zorlanan bir gemiyse (sıfırdan yeni açılmış hesap gibi düşünün) kartal gözü açıp kırmızı alanın içine girmediğiniz sürece sistemler size çok vurmayabilir. Veya salabilirsiniz sadece ilk 10 dalga olsun da diyebilirsiniz.