Destek İnci Kasmak İçin Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve InvisibleLord tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Var mı kolay yolu? Etkinlikte alfonso vurup kokoş keserek topları fulle önerisi aldım ama malesef çok zor full olmuş adamlar kasarken bana bulaşıyor yukarılara çıkamıyorum çoğunlukla
    13 tane başak haritası bitirdim full oyukla vuruyorum 10bin inci veriyor güzel kasıyordum haritalar bitti diğer haritalar çok zor diğer haritalarda bir dalga bitiresiye bir başak bitirirdim.
    Kış haritası varmış bunu nasıl alabilirim sadece etkinliklerde mi geliyor alamaz mıyım şuan?
    Veya var mı alabileceğim böyle haritalar? Işıkta da kasamam oraya girdiğim an patlatıyorlar.

2. kardeş alfonso kes merhametsiz amirale sık gelen ruh yiyicileri ben öyle yapıyorum şuan 923 bin inci kastım :)

3. Amiralden 4bin inci filan alırım. 5. seviyeyim çoğunu çıkamayacağım haritalara atıyor gidebildiklerime de yetişemiyorum gidesiye patlamış oluyor.

4. Kış haritası bundan 4-5 sene öncesine dayanıyor galiba , şuan alınamıyor .

5. Hangi serverdasın ya :D tr2 de npc yi genelde yani %70 5 lvl ve alt haritalara atıyor meskenlerinden biride 2/3 diğeri 4/3 :D
    Ama inci kasmanın yolunu istemişsin gülle ile kasmak istersen ışık tılsımına kim sahipse o alyansa gir orda kasıl ana gemiye sıkıp kar etmek için pazar indirimi paketi alabilirsin artık günlüğünüde çıkardırlar öte yandan oyuna daha fazla para harcayabilirim diyorsan 18 tl ye 50 amiral topu + 100 bin buz yanığı var o paketi öneririm.İnci kasmanın pek yolu yok klasik cevap sana pır topla olarak gelecektir malum lvl in düşük.

Kolay Gelsin