İnci Kasma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 80merkez tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 80merkez

80merkez User

En kolay nasıl inci kasabilirim pırıltı haricinde.. tılsımdaki npc ler 200 inci anca veriyor, var mı fikri olan?

2. SuperNatural

SuperNatural Guest

Pırıltıdan gelen mojolarla bonus harita açıp oyuk gülle ile yapmak olabilir yada benim favorim ışık haritasında kasılma :)

3. AKHILON

AKHILON User

tabiki katlayıcı alıp pırıltı toplama bundan daha hızlısı yok :)

4. Tatsuo

Tatsuo User

ışık haritasında kasılmayı ben hala anlamadım 200 inci veriyo bi gemi nasıl kasılcaz orda seri değilki

5. Geminin özelliklerini bilmiyorum ama ben sadece sunburstlardan 1 günde 100k inci kastigimi bilirim. Ana gemiyide hesaplarsak 200 e kadar cikiyor. Eger kalede rampa 6 ysa ve vuruşların 5000 falansa seri bir şekilde kasilabiliyorsunuz

6. NavySEaL

NavySEaL User

online suren yuksekse ve legbaya 15 yetenek vericek kadar yeteneğin varsa katlayıcı pırıltı en mantıklısı. 2 koldan inci kasarsın.
    1. si pırıltıdan gelen inci ki katlayıcı ile 200un altına dusmez heleki batık gemilerden 775 inci aldıgımı bilirim.
    2.si ise mojo. pırıltıdan gelen mojolarla harita acabilir bu haritalardanda inci ve malzeme asabilirsin yani pırıltı hem gemini doldurur barut zıpkın zırh vs ki elit gulleyide yabana atmamak lazım 500 mojodan 15-20k patlayan alırsın eger sanslıysan . u saydıklarımda gunde ortalama baska hiç birsey yapmadan 5-6 saat pırıltı toplamanı gerektirir ama 2 ayda gemini full yaparsın. full+full olman için 1 sene kadar etkinlikleri guzel degerlendirmen lazım.

7. arkadasın dediklerine aynen katılıyorum ister ful ol ister olma en mantıklısı katlayıcı alıp pır kasmakdır.
    ayri yetden ,yeni 1 haftalık katlayıcı paketide 3.5 tl gibi uygun bir fiyata satılmakdır.

8. NavySEaL

NavySEaL User

3.5 luk katlayıcı deilde 2 ay pır kastıktan sonra pazarda amiral varken 1 haftalık indirim paketi dha mantıklı geliyor bana. yeni gelişen bi geminin 2 aylık bi indirim paketne ihtiyacı olmaz zaten hem nakit hem vakit kaybı. keske ben indirim alırken bu sekilde bi paket olsaydı 1 haftalık kalan nakiti daha faydalı bi seylere yatırbilirdik.

9. 80merkez

80merkez User

Teşekkür ederim fikirleriniz için. fazlasıyla yardımcı oldunuz. özellikle katlayıcı konusunda çok işime yarıyor..

10. 19/1 20/1 Marduk kes gitsin :D

11. *Sempatis*

*Sempatis* User

Admiral Lucio tek geçerim ;)

12. Onun ne zaman çıkacağı belli değil. Marduk saat başı atılıyor ama :)))

iM-Pa-Ra-ToR[AFT] bunu beğendi.