İnci Kasma Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cemozen tarafından 8 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cemozen

cemozen User

Merhaba arkadaşlar, çok kısa bir sorum olacak; bilmediğim için sormak durumunda kaldım. İnci kazanma konusunda hangi yolu izlemeliyim? Çünkü yüzen kaleleri incisiz tamamlayamıyorum ve her kale için inci miktarı çok yüksek gibi görünüyor. Ayrıca, mağazadaki inci fiyatları da oldukça yüksek. Örneğin, 750.000 inci için talep ettikleri rakamlar biraz fazla gibi görünüyor. Bu konuda aydınlatıcı bir kaç bilgi veya fikir verirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler,
    Syg.

2. Önce top sayını artır. Sonra da top kalitesini. Ve full etkinlik kasmaya başla

Abanoz güverte, Fildişi güverten var mı? yoksa pazardan al. Fildişine bir seferlik ödeme seni sürekli götürecektir.
    Pazardan altın ile ayakçılar satın al. Altın çok olduğu için ne 300 tane alsan yeter başta
    Miçon var mı? Yoksa 20 - 30 başlangıç için iyi. Biterse yerine sonra almayı unutma.

Gülle rampasını 6/10 seviyesine başlangıçta getirmek amacın olmalı.
    Biraz daha kaliteli toplar için ışık haritasındaki npc leri batır. Onlar acı verici, tahrip edici toplar veriyor.

Genişletme yuvalarını ve top yuvalarını ihtiyacına göre açmayı unutma
    Genişletme yuvalarına kereste kiriş koymalısın. Hayat puanını yükseltecek geminin

cemozen bunu beğendi.
  3. cemozen

cemozen User

Şu an Vudu güverte mecvut hocam. Ayakçıları satın aldım ve Miço da var. Gülle rampası şu an 3. seviyede, başlangıç paketinde bol miktarda kristal vardı, bu yüzden yeteneklerimi oldukça geliştirdim. Ancak, hala yeterince inciye sahip olamadığım için tamamen yükseltemedim.

4. İnci kasmanın en güzel yolu etkinlik gemilerine sıkmak onlara sıkamıyorum diyosan ışık haritasına gidip orada kasacaksın

cemozen bunu beğendi.
  5. cemozen

cemozen User

Etkinlik gemilerinden bahsettiğiniz ConcepcionII mi, hocam? Eğer ConcepcionII ise, onlara 300k civarında hasar verebiliyorum, ancak ödül olarak taç veriyorlar ve taçlar şu an için işime yaramıyor. Hemen ışık haritasını deneyeceğim. :rolleyes:

6. bazen taç bazen yulong bazen inci veriyor conceptionları rahat kesiyorsanız inci için ışığa gitmenize gerek yok 55000 inci de verebiliyor etkinlik gemisi. taçlarda ileride işinize yarayacak zaten

cemozen bunu beğendi.
  7. cemozen

cemozen User

Çok teşekkür ederim, ConcepcionII gemisinden 4. batırıştan sonra 50k civarı inci alabildim. Bu şekilde ilerleyeceğim desteginiz için tekrar çok teşekkür ederim.

8. cemozen

cemozen User

Ayrıca bu güverteleride inci ile aldım çok teşekkür ederim :rolleyes:

9. ışıkta inci falan kasılmaz
    yapacağın ilk iş tr gemin varsa her ay 2-4 tane bokor atacaksın 1 paket sigara parası ordan her ay düzenli en az 10 tane yıldırım topu alıyosun her hafta mini oyunlardan 3-5 top kasıyorsun gelen özgürlüklerde sadece enkaz kesiyorsun özgürlük kovalama 1 günde ortalama 15-20 burç 1 kasarsın sonra bu ay sonunu bekliyorsun cadılar bayramında 0 gemiyi 15 günde fullicek inci kasarsın top olmadan inci kasılmaz önce topları fullemen lazım saçma sapan bir etkinlik bu etkinlikte inci falan kasılmaz daha vakit var ama kış etkinliğinde değişmezse 1 haftada 300 m inci kasarsın

cemozen bunu beğendi.
  10. cemozen

cemozen User

Tr gemiden kastınız TR serveri ise eğer global 8'deyim hocam. Bokor tam olarak ne oluyor :) ayrıca 1 haftada 300m muazzam bir rakam cadılar bayramı etkinligini takip edeceğim.

11. pinkypink

pinkypink User

Saba Kazanı'ndan bahsediyor arkadaşımız, TR gemiden kastı da ödemeleri Türk lirası üzerinden yapabiliyorsanız en düşük paketin (Saba) oldukça cüzi bir fiyata geldiğini belirtmek istemiş. Cadılar Bayramı da daima aşırı karlı etkinliklerle karşımıza çıktı bu zamana kadar dolayısıyla beklentide olmanıza hak veriyorum, hazırlıklı olun bence de.

cemozen bunu beğendi.
  12. gl 8 de oynuyosan saba kazanına hiç bulaşma benim tr den kastım tr 1-2-3 dü
    30 taneye boş çıkan gemiler biliyorum gl8 de
    tr de 30 taneye tasarımı alıyorsun

Son düzenlenen: 8 Ekim 2023
  13. 300 m kış etkinliğinde kasılan miktar cadılar bayramında iyi kötü günde 3-5 m kasarsın ben günde 30 m kasıyodum o ayrı
    gemine bağlı işte

14. -LegenD-

-LegenD- User

Konuyu uygun alana açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.