İnci Kasamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheBest™ tarafından 3 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheBest™

TheBest™ User

Arkadaşlar oyunu geçen sene bırakmıştım şimdi tekrar başlamaya çalışıyorum fakat hiç inci kasamıyorum ve pırıltıyla uğraşmakta istemiyorum. Oyukla 5.2k vuruyorum şuan nasıl inci kasabilirim?

2. Artık pırıltıymış ışıkmış vs kalmadı.

26 lvl oluyorsun görevi alıp harrow atarken giriyorsun tılsıma 2 saatlik kar 500bin inci.

3. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

okadar kaarlımı :D ozaman seri 26 kasıyım

4. TheBest™

TheBest™ User

Bu gemimle yapabilir miyim dediğin şeyi? Ayrıca ben tek başıma oynuyorum 26'ya kadar solo kasabilir miyim?

5. En iyisi level atla keyfine bak +50 top alabilirsin level atlayınca 11k vurursun en az 21lvl çok kolay 21lvl olmak

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2017
    La_Scorpio_Rego ve TheBest™ bunu beğendi.
  6. Taç görevleri yaparak birkaç ay sonra olursunuz 26.

Bu arkadaşı da dinlemeyin ışıkta geçirdiğiniz her bir gün aslan yüreklide geçirmediğiniz bir gün demektir.

Tılsımda kasılmak için tabiki o tılsıma yayılan filolardan birine girmelisiniz yoksa barınamazsınız.

Işıkta kalmanın hiçbir mantıklı yanı yok.

TheBest™ bunu beğendi.
  7. TheBest™

TheBest™ User

Vuruşumu 11k nasıl çıkarabilirim? Ben zaten 5.2 vurduğuma seviniyorum inci kasmadan yapamam onu.

Yani tek başıma yapamam orayı başka kasabileceğim bir yol var mı peki?

8. valla dostum inci kasmak icin ısıkı bile kullanma o vurusla zarar edersin zamandan pırıltı topla katlayıcı cek hairta cıkınca vur basak oglk igerlerine sımılık vurma bide admiral calico ara pırıltı toplarken
    Ama +50 top şart 21lvl ol

TheBest™ bunu beğendi.
  9. oyunda incinin değeri yok artık milyonlarca inciyi harcıyorsunuz bir anda, oyuna tutunmanın yolu da o tılsımdan geçiyor. tek başına oynama devri bitti artık bir alyansa mensup olmalısınız.

TheBest™ bunu beğendi.
  10. TheBest™

TheBest™ User

Elime 50k dan fazla inci geçtiğini bilmem ben. o_O

Yardımınız için teşekkürler sanırım bir filo bulmam gerek.

11. Yavaş yavaş zaten bu teldeki oyunlara Benzemez aylarını vermen lazım
    21lvli 1ayda olursun ama 0dan başlasan

TheBest™ bunu beğendi.
  12. sağlam gemin varsa filosuz da oynarsın dibine de koyarsın ah ben de 10milyon inci var filosuzum + 30lwlım :D

13. TheBest™

TheBest™ User

Gemim sağlam değil inci kasamıyorum harita atabiliyorum şuan sadece :(

14. atlas42

atlas42 User

1 ay 5 lvl, 2 ay 15 lvl ışıkta; 3 ay behede sonra da aslana geçmeniz yararınıza olabilir.

15. *MV1*

*MV1* User

dostum gecen sene yaptıgını yıne yap oyunu bırak bence

16. TheBest™

TheBest™ User

Şuan inci kasmakla ilgili bir sıkıntım yok, tılsımlara bulaşmıyorum ama yinede teşekkürler.

Sebep?

17. Şu fenerli olan 150tlik paketi al kullan derim özgürlükte vs çok işine yarar

TheBest™ bunu beğendi.
  18. jackdwight

jackdwight User

birden nasıl o kadar inci kasmaya başladın, üstelik tılsımlara da bulaşmamışsın. yanlış anlama bende inci kasma sıkıntısı çekiyorum şu sıralar, o yüzden sordum.

19. Sanırım o inci 23 günlük birikim

katlayıcı biraz hız ve vuruşla güzel şeyler ortaya çıkabilir bide hedef koy kendine mesela benimki en düşük 50bin inci 2 saatte bazen 2 3 kat üstüne de çıkıyor en önemli mevzuda gülle bolluğu ben her gün tek başıma 3 admiral kesmeye çalışıyorum ama ışıka girip ana gemiyede sıkıyorum bunu yaparken

Son düzenlenen: 8 Ekim 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.