ıncı ıle satın alınabılen ışık tılsımı benzerı bireysel özel harıta cıksın mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

boyle bır harıta cıkmalı mı

1. evet cıkmalı

75,0%
  2. hayır cıkmamalı

25,0%
  1. özkantr

özkantr User

malum ışık tılsımında guclu gemıler kendı klanları dısında hıcbır gemının kasılmasına izin wermıyorlar. bıreysel bır harıta cıksa buyuk harıtaya gıremeyen oyuncular ıncılerını oradan kassa. gelışme ımkanı bulsa. özel harıtada 1 gemı olacak canı 1 miliyon olacak. kesınce de 2500 ıncı verecek. harıtanın ucretı de 400 ıncı olacak

2. btarik

btarik Guest

sizce böyle bir uygulama olursa normal haritada oyuncu kalır mı? lütfen fikir ve düşüncelerinizde daima olaylara geniş açıdan bakınız ki ortaya çıkacak fikirler uygulanabilir olsun.

3. Askarbey

Askarbey User

Sayın btarik geniş kapsamlı düşünün diyorsunuzya düşündüm siz parayı kimden alacaksınız demi :) pardon özür dilerim ama bu oyun ne size nede bize kalır oyuncu taraftarı olmanızı iyilerim yoksa kimse oynamaz böyle giderse sizde işinizden olursunuz yani cukkaları cebinize sayamazsınız :))

~BraTva19~ bunu beğendi.
  4. sayın bratik aynen katılıyorum sonuçta şöle birşey var haritayı inciyle alıyorsun haritadan inci kazanıyorsun ben olsam o haritadan hiç çıkmamki buda seafight oyununda hiç aksiyon vb şeylerin olmaması demek bu bir kosan oyunu yani savaş oyunu herkes haritaya çekilirse biz napacaz nasıl aksıyon yapacaz nasıl savaşacaz nasıl adamların almirantelerini çalacaz :D

5. btarik

btarik Guest

ben buradan para kazanmadığım için düşünceleriniz boşa. bende aynı zamanda sizin gibi bir oyuncuyum. ama oyuncu olmam bu gerçekleri görmezden gelmem anlamına gelmez. sonuçta bu bir korsanlık oyunu ve korsanlığın mantığında ne bu konudaki fikir ne de sizin düşünceniz var.

6. btarik

btarik Guest

aynen öyle sonuçta bizler birer korsanız yani savaşçıyız. buna göre düşünüp, hareket etmeliyiz. yoksa bu oyunun eğlencesine nasıl varacağız.

7. GÖLGE

GÖLGE User

Doğru düşünüyorsunuz . Arkadaşlarımızda sadece fikir sunuyorlar biraz ekleme veya çıkarma yapabiliriz.Örneğin belirlenen haritaya belirli zamanlarda girilse misal haftada bir defa girilebilse bu haritaya veyahut harita tek dalga olmasa her seferinde iki katlansa zorlansa ödül olarak top ,gülle ,inci +Dp , + Vuruş gücü verse nasıl olur...

8. özkantr

özkantr User

zayıf oyuncular gelısme ımkanı bulamıyor. buna bı cozum bulun btarık bey. ışık tılsımında kımse kımseyı batıramasın sınırsız gem olsun kı gemı de aramayalım

9. ışık tılsımında kimse kimseyi batıramasın demek yanlış olur zayıf birgemiyse yani 5 lvl ve altı ise zaten bir defa battıktan sonra 1 saat boyunca kimse size sıkamıyor... adam gemisi zayıfsa ve 15 lvl yapmışsa bide gemim zayıf kasılamıyorum diyorsa onu da o düşünsün... gemiyi geliştirmek istiyorsa 5 lvl olarak kalıp geliştirdikten sonra lvl yapması mantıklı olan şeydir... fikir yanlış bence :D

10. fikirler kısmında sınırlı sayıda inci ile alınabilen harita konabilir mesela barut , zırh, 5. seviye zıpkın ihtiyacı olan oyuncular için inci ile satılabilen genelde bu tarz malzemeler veren haritalar konabilir. Ama dikkat edilmesi gereken nokta bu gemilerin 5 lvl altı gemiler olması... zira onların gemlişmeleri zor oluyor genelde... gelişse bile barut zırh vs. yapmak zor oluyor... bence 5 lvl ve altı için böyle bir şey yapılabilir.