İnci Geliri ve Mojo

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba star admin bir talep ve onerım olucaktı . kaptan paketlerı ıle gemıdekı kaptan coklugu ıle artık gelen ıncıyı sıstemı karsılamıyor havayı ve mojo bakımından . oyundakı sıstemlerın yada etkınlıklerın ıncı oranının artılmasını talep edıyorum haklı olarak bunu butun oyuncularda dıle getrııcektır . ıkıncı olarak mojoda cıkan harıta oranının artılmasıda dusunulebılır . bunlara ek olarakta oyunda yıllardır degısmeyen artık kımsenın yuzune dahı bakmadıgı pazar sıstemı guncellenmelı seafght neyı beklıyor olabılır kı bu konuda ? benım gemımde 200 bın krıstal var ornek verıyorum ben oyuna gırıste 8 krıstal alıyorum gırıs odulu . bunun gıbı basıt ama hıc duzeltılmeyen seyler var . Ben pazar yerı kısmında eskısı gıbı guncel top ne ıse onun altınla satılmasından yanayım . oyuna rekabet yada pazara rekabet tesvık acısından . bu soyledıklerımden en muhım olanı bız sıralamaya oynayan gemıler ıcın sıstemın artık tıkanmıs olması bu konuda yardım beklıyorum

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  2. ***EZEL***

***EZEL*** User

ek olarak majo kazanından çıkan haritalarda senelerden beri aynı değişmesi gerekir yada kendi aralarında dönüştürme işlemi yapılsın
    örn: 5 başak = 1 yay
    10 yay = 1 aslan

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  3. hatta ve hatta bu oyun paramı kazanmak ıstıyor okey kazandıralım onerı olarak 100 yılın onerısını soyluyorum . Su an 700 bın ıncıyı 3 bın lıraya satıyorsunuz yenı sıstemde kım alıyorkı 1 tane alan gosterın . Yapın kardesım 700 mılyon ıncı versın 3 mılyardan 2 defa cekerım bu paketı . Star admın bu onerımı ozellıkle ıletmenızı ıstıyorum bu olursa yukarda yazdıgım ıncı gelırı mojo denklemıde sorunuda ortadan kalkar adam akıllı savasabılırız bu kadar ıncı kasmak zorunda kalmayız. 1 mılyar ıncı satın 4 bın tl ye 5 bın tl ye alalım . ama kımse 700 bın ıncıye 3 bın tl vermez

4. Huabtais

Huabtais User

Oldu hatta 5 milyar inci 300 400 tl olsun herkes alsın tüm gemiler full+full olsun oyunu kimse oynamasın.

5. E kardeşim betanin açılmasını bekle betada oyna sadece şuan açık 4 gün oynayabilirsin betayi