İllegal program

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ☆☆BlubbeService☆☆§•ƒ, Dec 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşım güzel adminlerim canlarım benim siz benim bottan dolayı 9 yıllık emeğimi paramı sınırsınız kapattınız bot kullandık haksızız dedik eyvallah ama şimdi görüyorum ki hala bot programı kullananlar var ve hiç bir şey yapılmıyor neden ? Yapılmayacaksa söyleyin kapanmasından korkan herkes de bot kullanmaya başlasın ne bu ya biz günde 8-10 saat sıralamada üst sıralara çıkmaya çalışıyoruz adam bota bağlıyor 24 saat gemi işliyor burda haksız bi rekabet de söz konusu ve siz hiç bir şey yapmıyorsunuz neden ?

2. haklısın

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sizde biliyorsunuz ki sizin geminiz ilk bot kullanmanız da kapanmadı. Size göre iyi bir süre bot programını kullandınız daha sonra kapandı. İşte şuanda aynı durum zamanı gelince onlarda kapanacak bunu en iyi sizin biliyor olmanız gerek.

Last edited: Dec 23, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.